Pripravená na starobinec? Zdena Studenková v tom má jasno!

Takáto je pravda.

Tajný hosť posledného Inkognita bol tak trochu netradičný. Bola ním samotná dlhoročná hádačka a herecká legenda Zdena Studenková. S jej odhalením naši hádači nemali príliš veľa práce, a tak sa mohli pustiť do toho, čo má herečka aktuálne nové. Obľúbená hádačka je aktuálne najpyšnejšia na nové predstavenie, v ktorom sa cíti ako ryba vo vode. Spolu so svojou hereckou kolegyňou Kamilou Magálovou totiž hrajú v inscenácii Staré dámy. Ako povedal moderátor Vlado Voštinár, Zdenka veľmi často rozprávala práve o tomto predstavení, ešte v čase, keď odchádzala z Inkognita.

​Napokon sa jej to podarilo a zo vždy upravených, elegantných dám sa stali prešedivelé dôchodkyne žijúce v zariadení pre seniorov. V Starých dámach hrá Studenková práve po boku Kamily  Magálovej, s ktorou mala mať v minulosti údajný konflikt. Pravdou však je, že naša hádačka všetko poprela. Vzťahy medzi herečkami sú teda, zdá sa, v najlepšom poriadku.

Inkognito - Magalova Inkognito - Magalova Zdroj: joj.sk

​Na Vladovu otázku, či by si Studenková vedela predstaviť aj v reálnom živote zvyšok života v zariadení pre seniorov, mala herečka jasnú odpoveď. „V žiadnom prípade, ja určite nie. Toto napísali Nóri. Tam je ten sociálny systém taký, že tam môžeš ísť do takéhoto zariadenia, pokiaľ ešte si aj pri plnej sile a rozhodneš sa, že stráviš život spoločensky,“ vysvetlila Studenková a podotkla, že takéto zariadenie je podľa nej skutočne hraničné riešenie, ktoré by si ona rozhodne nechcela užívať.

Celú epizódu nájdete v našom archíve!

Inkognito pokračuje opäť v pondelok a štvrtok o 20:35 na JOJke!