Slovenský Alain Delon, ktorý nemá vek? Takáto je pravda o hviezdnom videu Lelkesovcov!

Všetko to bolo inak.

Manželia Sisa a Juraj Lelkesovci sú neprehliadnuteľní všade, kam vkročia. Na každej spoločenskej udalosti vzbudzujú pravidelne maximálnu pozornosť všetkých účastníkov i prítomných médií. Netýka sa to len Slovenska. Tento hviezdny pár zaujíma napríklad aj kamery rumunských televízií, keďže Juraj pôsobí práve tam ako úspešný manažér v poisťovni. Lelkesovcov si však neustále podávajú aj zlé jazyky, ktoré na nich nenechajú ani nitku suchú. „Neprajníkov je viac než dosť, lebo ja si myslím, že moja manželka je úžasná speváčka, veď dva razy vyhrala ocenenie na svetovom muzikálovom festivale. Ale píše sa o nej, ako sa píše... Na Slovensku teda predovšetkým o tom, keď sa niečo trápne na nás nájde,“ hovorí Juraj Lelkes.

Zdroj: Profimedia

Najväčší rozruch však vzbudilo pred časom staršie video, v ktorom sa manželom tak trochu plietol jazyk. Ľudí však najviac pobavili odpovede na otázky redaktorky. Perlila nielen Sisa, ale aj Juraj, ktorého krátko predtým označili v médiách ako slovenského Lagerfelda. On na otázky o móde zareagoval takto: ,,Držíme sa aj klasiky. Pred pár dňami sa mi dostalo do uší, že vraj ja som slovenský Lagerfeld. Napriek tomu ja som stále pod vplyvom jedného úžasného človeka, ktorého uznávam - volá sa Alain Delon... Viete, kto je Alain Delon?“

Toto video následne prebehlo celým Slovenskom a médiá si už nespájali úspešného manažéra s nikým iným, než s Alainom Delonom. Dokonca ho aj označili slovenským Delonom. „To som tam vôbec nehovoril, že ja som Alain Delon, ale rozprával som o tom, aká móda ma oslovuje,“ vysvetľuje Lelkes. Predtým mu totiž redaktorka pripomenula, že ho v jednom z článkov nazvali slovenským Lagerfeldom. „Pýtala sa, aký štýl módy sa mi páči, ja som na to odpovedal úplne jasne. Išlo o štýl, akým sa oblieka Alane Delon, lebo ja som sakový typ.  Ja sa s ním nemôžem ani porovnávať,“ priznáva Sisin manžel. Zároveň však berie celú túto situáciu s nadhľadom a s humorom. Aj závisť si podľa neho treba zaslúžiť. „Možno bude horšie, keď nás raz budú ľutovať. Beriem to úplne pozitívne. Aj v práci som prekonával mnohé osobné prekážky a neprajnosti. Možno aj preto  sa mi darí, lebo uvedomujem si to, ale idem ďalej. Preferujem však iba ľudí v okolí seba s pozitívnymi postojmi a náladou. Negatívni ľudia sú nezmeniteľní,“ dodáva Juraj Lelkes, ktorého uvidíme už dnes večer v Inkognite.  

Sledujte Inkognito s Jurajom Lelkesom dnes o 20:35 na JOJke!