Majú sa báť herečky o svoj flek? Do hádačskej zostavy prichádza Lujza!

Čo na to hovorí nová hviezda Inkognita?

Karta sa obrátila. Najprv ju v Inkognite hádači pred vyše dvoma rokmi neuhádli a teraz je všetko inak. Herečka zo seriálu NAŠI a moderátorka šou Česko Slovensko má talent Lujza Garajová Schrameková si dnes po prvýkrát zasadne na opačnú stranu, na hádačsku stoličku. Spoločnosť jej bude robiť východniarska trojka - Mišo Hudák, Marián Čekovský a Marcel Forgáč. "Myslím, že je to krásna rkivka, odkiaľ kam a potom sa zas dá ísť dole a podobne. To je presne o tom, ako to v našej robote chodí," hovorí Lujza Garajová Schrameková, podľa ktorej je na hereckej profesii zaujímavá práve pestrosť a to, že človek je raz hore a raz dole. 

V netradičnej pozícii sa už od začiatku cítila veľmi príjemne a takmer ako ryba vo vode. "Bolo to super, chalani boli veľmi príjemní. To už sú starí hádači. Ja som sa tam viac-menej nechytala, len som pozerala, ako to oni už majú rozbehnuté. Na druhej strane mám pocit, že keď som sa už niečo spýtala, tak to väčšinou nebolo úplne odveci. Mala som dobrý pocit," pokračuje naša nová hádačská posila. Lujza navyše v Inkognite zistila, že je veľmi súťaživý typ. Najviac ju bavilo práve kladenie otázok hosťom.

Lujzine bezprostredné reakcie po tom, čo ju pred dvoma rokmi neuhádli. Teraz prichádza na opačnú stranu:

Zabávačmi tam boli podľa nej prioritne jej mužskí kolegovia a hádačské stálice. Na otázku, či to bola jej jediná skúsenosť, Lujza nevedela odpovedať jednoznačne. "Neviem, to závisí od iných ľudí. Sú tam skúsenejšie ženy, ktoré si budú tieto miesta chrániť," zamýšľa sa sympatická herečka a moderátorka. Tak či onak sa však ďalšej spolupráci na tejto zábavnej relácii rozhodne nebráni. "Keď ma zavolajú, pozriem do kalendára, ak tam bude voľno, tak sa isto ešte rada ešte zúčastním," dodáva Lujza, ktorej dnešný výkon bude stáť rozhodne za to. Nenechajte si ju ujsť v novej role už dnes večer na JOJke!

Sledujte premiérové Inkognito s tajným hosťom Václavom Neckářom dnes o 20:35 na JOJke!