Totálny trapas Miša Hudáka: V najnečakanejšej chvíli sa mu stalo TOTO!

Obľúbená tvár našej televízie Mišo Hudák je hotový profesionál. A to dokonca aj vtedy, keď hrozí poriadny trapas. Keďže je však majster slova a všetko rieši s chladnou hlavou, aj tú najnáročnejšiu situáciu obráti na humorné číslo.

Aj majster tesár sa občas jednoducho utne. Mišo Hudák patrí už celé roky k najznámejším tváram JOJky. Niet divu, je totiž hotovým profíkom, ktorý zvláda nielen moderovanie relácií, ale aj hádačstvo v Inkognite či nahrávanie upútavok pre jojkárske seriály a relácie. Okrem toho chodí, ako väčšina jeho kolegov, moderovať rôzne spoločenské či firemné akcie. Ak by si však niekto myslel, že po toľkých rokov praxe už Miša nemôže nič prekvapiť, je na veľkom omyle. Charizmatický JOJkár je majster slova a počas moderovania ani nepotrebuje držať v ruke scenár, no napriek tomu sa ani on nevyhol poriadnemu trapasu.

​Obľúbený hádač z Inkognita doteraz nevie zabudnúť na to, ako na jednej z firemných akcií dostal totálne okno. "Stalo sa mi dokonca, ale iba raz, také, že som bol na jednej akcii. Všade vyfintení ľudia. Stál som chrbtom k pódiu a k scéne, kde bolo vysvietené logo. Boli sme uprostred akcie a ja som odrazu netušil, o akú spoločnosť, firmu ide," prezradil Mišo, na ktorého vtedy hľadeli stovky ľudí a on si stále nevedel spomenúť na názov firmy. "Bola to bizarná situácia, naozaj som nevedel, čo mám robiť. Bolo mi hlúpe otočiť sa a pozrieť sa, pre koho vlastne robím," spomína si moderátor. Našťastie mu v tej chvíli rýchlo pomohla šikovná kolegyňa, ktorá celý výpadok zachránila. Celú situáciu otočila na žart a Mišo z toho vyznel tak, že sa len tvári, že si nevie ani za svet spomenúť na meno firmy. Napriek tomu, že Mišo dostal totálny "blackout", situáciu zvládol ako pravý profesionál a nikto si vôbec nič nevšimol. 

Miša Hudáka uvidíte v premiérovom Inkognite dnes o 20:35 na JOJke!