Vidíte tam podobu? Takto vyzerá otec prvej superstar Katky Koščovej!

Už vieme, po kom zdedila Katka Koščová skvelý a zvonivý hlas. Nedávno sa totiž v Inkognite predstavil jej otec Rudolf, ktorý sa takisto skvele počúva. Navyše predstavil aj netradičné, no veľmi zaujímavé povolanie, ktorému zasvätil svoj život.

Inkognito - Otec Katky Koščovej - Rudol Košč Inkognito - Otec Katky Koščovej - Rudol Košč Zdroj: TV JOJ

​V Inkognite sa na stoličke jedného z hostí nedávno predstavil aj zaujímavý muž so zaujímavým povolaním. Tým bol pán Rudol Košč, ktorý celý svoj život zasvätil jaskyniarstvu. Už 21 rokov je správcom jaskyne Zlá diera neďaleko Prešova, v ktorej spolu s ďalšími nadšencami sprístupňujú podzemné krásy pre každého, koho takýto fascinujúci svet zaujíma. Ako tento muž so zvonivým hlasom uviedol, na Slovensku máme cez 7500 objavených jaskýň, čo je zhruba 3 až 5% z celkového predpokladaného množstva podzemných dutín na našom území. Z tohto počtu je pritom sprístupnených len 18 z nich. A jednou z nich je aj spomínaná Zlá diera. Staranie sa a spravovanie jaskyne pritom vôbec nie je jednoduchá záležitosť. Rudolf s ďalšími nadšencami to však dokázal a aj vďaka nim tak majú možnosť nielen ľudia z okolia obdivovať takúto podzemnú nádheru v rámci jedinej sprístupnenej jaskyne na severovýchode Slovenska. 


Zaujímavosťou v prípade tohto hosťa je rozhodne aj to, že Rudolf je hrdým otcom historicky prvej slovenskej superstar Katky Koščovej. Tá v súčasnosti zostala verná svojej rodnej hrude a spolu s manželom Michalom žije v dedinke neďaleko Prešova, kde sa starajú o ich deti. Hoci Katka napokon po víťazstve v speváckej súťaži nestavila na komerciu a okázalý život, so svojimi šansónovo-folkovými piesňami koncertuje po celom Slovensku. Všade má totiž množstvo fanúšikov, ktorí ju rozhodne nepotrebujú vidieť vo vypredaných halách či štadiónoch, ale skôr v komornejšom prostredí hodnom jej obľúbenému hudobnému žánru. Podľa Katkiných fotiek na sociálnych sieťach je vidieť, že speváčka je vo svojom živote nesmierne spokojná a má po svojom boku všetko a všetkých, čo potrebuje. A to vrátane jej sympatického otca Rudolfa. 

Sledujte Inkognito vždy v pondelok a štvrtok o 20:35 na JOJke!