Zdena Studenková si zaspomínala na staré časy: Jej silvestrovské Sladké mámení vás roztancuje!

V posledné hodiny roka 2019 sa môžete tešiť na poriadnu dávku zábavy vďaka špeciálnemu vydaniu silvestrovského Inkognita, ktoré bude plné tých najlepších prekvapení.

Inkognito bolo aj v roku 2019 stabilnou súčasťou jojkárskej programovej štruktúry. Obľúbená relácia sa opäť tešila obrovskej popularite nielen v televízii, ale i na sociálnych sieťach. Jubilejná 300. epizóda s prezidentkou Zuzanou Čaputovou ako tajnou hostkou sa dokonca 11. novembra stala najsledovanejším zábavným programom roka 2019! Aj v posledný deň roka preto máme pre vás prichystané skvelé silvestrovské prekvapenie v podobe špeciálnej epizódy. Jej súčasťou budú netradičné povolania a takisto špeciálny tajný hosť. Reláciou nás bude v posledný deň roka sprevádzať aj hudobný doprovod v podobe speváčky Svetlany Rymarenko a Mariána Čekovského so skupinou. Okrem toho je pripravených aj množstvo prekvapení a dokonca aj zmeny na moderátorskej stoličke. Zaujímavé bude však aj to, že identitu prvých hostí a ani tajného hosťa nebude poznať do poslednej chvíle ani samotný Vlado Voštinár.

Jedným z hostí bude navyše zahraničné prekvapenie v podobe Mr. Beana. Ďalším skvelým bousom však bude aj jedinečný spev Zdeny Studenkovej, ktorá si so Svetlanou zaspieva legendárnu pesničku Sladké mámení od Heleny Vondráčkovej. Studenkovú a Vondráčkovú spája okrem tejto pesničky aj kultová komédia S tebou mě baví svět, v ktorej si Zdenka zahrala populárnu speváčku. Vondráčková jej vo filme prepožičala svoj hlas. K legendárnej pesničke sa tak herečka vrátila po rokoch opäť. Pozrite si vo videu HORE ukážku zo Zdenkinho famózneho speváckeho vystúpenia. Viac uvidíte už dnes večer v špeciálnom silvestrovskom Inkognite. Máte sa rozhodne na čo tešiť. 

Sledujte silvestrovské Inkognito dnes o 20:35 na JOJke!