Nový imidž Vlada Voštinára vás prekvapí: Aha, čo skrýva pod rúškom!

Obľúbený moderátor zmenil svoj imidž tak výrazne, ako už dávno nie. K tomu mu paradoxne dopomohlo rúško, ktoré teraz musí nosiť na každom kroku mimo domova. Z Vlada Voštinára sa navyše stal medzičasom bradáč a plánuje v tom zotrvať až dovtedy, kým sa neskončí pandémia. Čo poviete, pristane mu to?

​Pandémia dočasne pozastavila alebo zmenila zaužívaný spôsob života väčšiny z nás. Výnimkou nie je ani Televízia JOJ, kde sme najprv pôvodne pozastavili nakrúcanie zábavných programov, ako Inkognito či Moja mama varí lepšie ako tvoja. Neskôr sme sa však rozhodli vrátiť ich na televízne obrazovky spolu s premiérovými časťami. Nakrúcali sme ich preto za prísnych hygienických opatrení a v prípade Inkognita aj bez divákov. Samozrejmosťou boli aj rúška všetkých účinkujúcich, hádačov i štábu. Výnimkou nie je ani moderátor Vlado Voštinár, ktorý si chtiac-nechtiac musel zvyknúť na túto zdravotnícku pomôcku nielen v Inkognite, ale napríklad aj v špeciálnej relácii Zostali sme doma.

Vlado Voštinár s bradou Vlado Voštinár s bradou Zdroj: TV JOJ

​Ako nám však Vlado prezradil, práca v rúšku mu robí poriadne vrásky na čele, keďže cezeň nemôže poriadne dýchať a navyše sa mu zahmlievajú okuliare. Na druhej strane však predsa len existujú isté výhody moderovania v rúšku. Keďže nikto nevidí, čo pod ním jeho majiteľ skrýva, v tomto období sa napríklad ženy nemusia maľovať. No rovnako sa ani muži nemusia holiť. Moderátor túto možnosť skutočne využil a svoj imidž vložil do rúk prírody. Z Vlada Voštinára sa tak stal netradične bradáč, keďže práve brada je to, čo skrýva celý čas počas moderovania pod rúškom. Bradu si chce oholiť až vtedy, keď všetci spoločne zvíťazíme nad koronou. Čo poviete, pristane mu takýto netradičný imidž?

Sledujte Inkognito dnes o 20:35 na JOJke!