Domáci majstri či chalupári: Takto trávia teraz čas hádači z Inkognita!

Po prestávke sa na obrazovky vrátila obľúbená relácia Inkognito, ktorá je tým najlepším liekom v tomto náročnom období. Uvedomujú si to aj samotní hádači i moderátor. Niektorí z nich nám prezradili, ako aktuálne trávia svoj voľný čas doma.

Inkognito sa po krátkej odmlke vrátilo späť na obrazovky s premiérovými časťami. Keďže sme prijali mnohé mimoriadne prísne opatrenia, v nakrúcaní sme mohli napokon predsa len pokračovať. Obľúbená relácia vám tak v týchto náročných chvíľach rozhodne zlepší náladu. Presne ako hlavným protagonistom tejto relácie, ktorým sa takisto zmenil počas pandémie súkromný i pracovný život. Napríklad hudobník Marián Čekovský aktuálne dokončuje veci, na ktoré nemal doposiaľ čas. A to nielen hudobné, ale aj bežné u seba doma. "Viem tvoriť maltu, viem urobiť podlahu, položiť kachličky a základné údržbárske práce." Jeho hádačský kolega Juraj "Šoko" Tabaček zas trávi drvivú väčšinu času na chalupe: "Či už sú to prechádzky v malom okolí alebo práce okolo drevenice, ktoré sú vždy." 

​Výhodu rodinného domu so záhradou si v týchto časoch užíva aj Peter "Šarkan" Novák. "Myslím na ľudí, ktorí takúto výhodu nemajú a musia chodiť do prírody a na vzduch. Ja vôbec nepatrím medzi hejterov, ktorí hovoria, čo sa tu niekto moce. Každý potrebuje slnko," myslí si Šarkan, ktorý síce chápe, že sa treba chrániť, no na druhej strane tiež poznamenáva, že rovnako dôležité je byť psychicky v pohode a žiť naplno.

Staronové zručnosti zas v sebe objavil moderátor Vlado Voštinár, ktorý si vie doma mnohé veci zmajstrovať aj sám. "Doma trávim čas presne tak ako ostatní. Kedysi som bol trocha zručný, potom prišlo obdobie, kedy som všetko zabudol. No teraz som zistil, že sa mi to trocha vrátilo," vysvetľuje moderátor, ktorému nerobí problém výmena lustrov či vysekanie elektriky. A hoci si je vedomý, že za estetický dojem výsledkov jeho práce by nezískal plný počet bodov, za funkčnosť už pokojne áno.

Sledujte Inkognito dnes o 20:35 na JOJke!

Tagy: Inkognito