Marián Čekovský má recept, ako prekonať akúkoľvek situáciu! Stačia na to dve jednoduché slová!

Marián Čeky Čekovský vie, ako si zachovať psychické zdravie. Podľa neho je to jednoduché, stačí sa riadiť dvoma slovami. Ktoré to sú?

​Marián Čekovský má recept, ako prekonať akúkoľvek situáciu, ktorá sa človeku udeje. Stačia na to len dve jednoduché slová. Tie si ale netreba len hovoriť, ale sa nimi naozaj aj riadiť. "S pokorou a trpezlivosťou. To by malo byť kľúčovým bodom. Práve s pokorou a trpezlivosťou sa všetko dá zvládnuť," prezrádza obľúbený hádač z Inkognita. Platí ale, že je na každom človeku, akú cestu si vyberie. Tá jeho je vždy pozitívna a tak sa pozeral aj na "koronténu" a situáciu, ktorú spôsobila. "Presne viem, že mnohých ľudí to zastihlo nepripravených, aj nás všetkých. Jeden človek mi povedal, že nebude mať z čoho žiť, na čo som sa ho opýtal, že či si uvedomuje, že bude mať pre koho žiť. A to je dosť dôležité. Treba si uvedomiť, že máme pre koho žiť, všetko ostatné sa spraví," radí.

Dôležitá je aj viera. "S vierou a schopnosťou, že vieme cez veci nejako prejsť sa podľa mňa podaria aj celkom úspešné projekty, ktoré možnože tento svet potrebujú vyliečiť a zmeniť," zamýšľa sa hádač. Slovákov pred koronakrízou vnímal ako nezastaviteľných. "Takí sme, taká je naša pointa niekedy. A to, čo sa teraz deje, je o tom, aby sme sa zastavili," konštatuje Marián Čekovský.

Mariána "Čeky" Čekovského môžete vidieť v pondelky a štvrtky v obľúbenom Inkognite o 20:35 hod. na JOJke!