Vlado Voštinár sa nechal nahovoriť na poriadny úlet: TOTO by nedala väčšina mužov!

Moderátor obľúbenej relácie Inkognito za roky svojej práci zažil už naozaj všelijaké situácie. Neraz sa dal nahovoriť na rôzne aktivity, počas ktorých si vyskúšal kadečo. Avšak, to do čoho sa pustil v najnovšej časti Inkognita, bola novinka aj pre neho.

Do obľúbenej relácie Inkognito zavítalo už množstvo ľudí s naozaj zaujímavými profesiami, ktoré si na vlastnej koži mohli vyskúšať či už naši hádači, alebo moderátor Vlado Voštinár. Niečo podobné sa udialo aj v najnovšej časti, keď sa so svojou prácou predstavila divákom a hádačom hosťka Miriam. Sympatická blondínka sa venuje tetovaniu obočia, ktoré je medzi dámami naozaj trendom.

Ako však Miriam prezradila, z času na čas sa takýmto spôsobom nechajú skrášliť aj páni a to najmä v zahraničí. Voštinára táto myšlienka zaujala a tak si od krásnej slečny nechal zo zvedavosti dokresliť obočie. Hádačský tím nesklamal a tento proces naozaj vtipne komentoval. Našťastie, v tomto prípade nešlo o trvalé tetovanie, ale len o zmývateľnú ceruzku. Nuž, v Inkognite je možné všetko a aj preto ho všetci máme radi.

INKO - Vlado Voštinár obočie Zdroj: TV JOJ

Sledujte obľúbené Inkognito každý pondelok o 20:35 na JOJke!