Maroš Kramár strachom bez seba: Jeho milovaný otec je v nemocnici!

Hoci ešte nedávno herec a obľúbený hádač z Inkognita Maroš Kramár gratuloval svojmu otcovi k nádherným 92. narodeninám, teraz prežíva chvíle strachu. Zdravotný stav jeho milovaného sa totiž zhoršil a musel byť hospitalizovaný v nemocnici.

​V septembri oslavoval herec Maroš Kramár, ktorého môžete pravidelne vídať v obľúbenej relácii Inkognito, so svojím otcom Jánom narodeniny. malá rodinná oslava sa konala v hercovom dome na brehu jazera a zúčastnili sa jej aj jeho synovia Timur a Marko. Kramárov otec a dedko týchto dvoch chlapcov vtedy oslavoval neskutočných 92 rokov. Okrem toho, že majú v rodine skutočne tuhý korienok, ich spája aj rovnaké povolanie. Kramár senior je totiž, rovnako ako jeho syn, známy slovenský herec. Pred rokmi sa objavil napríklad v rozprávke Soľ nad zlato či vo vojnovej dráme Štyridsaťštyri.

​https://www.facebook.com/photo?fbid=10157865002834075&set=a.10153631818339075

​Niekdajšia televízna hviezda sa ale s postupom času stiahla z verejného života, a to nielen pre svoj úctyhodný vek, ktorého je naozaj krásne sa dožiť, ale pre viaceré zdravotné problémy. Tie sa podľa všetkého neustále kopili, a tak musel byť prevezený do nemocnice. Obetavo sa oňho stará aj Marošova nevlastná sestra Jana, ktorá z nemocnice dokonca poslala na sociálnu sieť neveselý fotopozdrav. "Teraz potrebujem aj ja všetku energiu, čo máme...," napísala Jana utrápene k spoločnému záberu s otcom. Netrvalo dlho a do nemocnice ich prišiel navštíviť aj Maroš Kramár.

Zdroj: Facebook/Jana Kramárová

Maroša Kramára môžete vidieť v Inkognite každý pondelok o 20:35 hod. na JOJke!