Maroš Kramár prežíva obrovskú bolesť: Jeho milovaný otec (†92) prehral svoj boj o život!

Najťažšie chvíle v jeho živote! Herec Maroš Kramár aktuálne prežíva hlboký smútok, pretože sa v sobotu navždy rozlúčil so svojím milovaným otcom. Ten bol pred časom hospitalizovaný v nemocnici, no svoj boj o život prehral.

Obľúbený herec Maroš Kramár prežíva v týchto chvíľach obrovskú bolesť. Po dlhodobých zdravotných problémoch ho totiž vo veku 92 rokov navždy opustil jeho milovaný otec Ján. O smutnej správe hádač z Inkognita informoval na svojom profile na sociálnej sieti. Dnes sme sa rozlúčili s mojím milovaným tatinom. Bol to úžasný človek. Budem rád, ak mu venujete tichú spomienku a zapálite sviečku na jeho pamiatku. Ďakujem!,“ napísal Kramár k spoločnej fotke so svojím otcom. Ten bol pred pár dňami pre zhoršujúce sa zdravotné problémy hospitalizovaný v nemocnici, kde sa o neho starala aj Marošova nevlastná sestra Jana. Hoci všetci dúfali, že sa vylieči, svoj boj o život prehral.

Ján Kramár bol známym slovenským hercom, ktorý pôsobil v divadle, vo filmoch, ale i v dabingu. Účinkoval napríklad v rozprávke Soľ nad zlato či vo vojnovej dráme Štyridsaťštyri a jeho hlas sme mohli počuť z filmov ako Bedári, Zelená karta, Šofér slečny Daisy či Šarlítové písmeno. Herecká hviezda sa postupom času stiahla z verejného života, a to nielen pre svoj úctyhodný vek, ktorého je naozaj krásne sa dožiť, ale pre viaceré zdravotné problémy. Česť jeho pamiatke!

Marošovi Kramárovi a jeho rodine vyjadrujeme úprimnú sústrasť!