Inkognito - topy roka 2020

Zábava nás tento rok držala nad vodou: TOP 10 momentov Inkognita, na ktoré nezabudnete!

Rok 2020 bol v Inkognite skutočne plodný na zaujímavé a vtipné momenty a bola by škoda, keby sme si niektoré z nich nepripomenuli ešte raz. Vybrali sme pre vás najpamätnejšie chvíle, ktoré sme tento rok spolu pri sledovaní Inkognita zažili!

Obľúbená relácia Inkognito tu s nami bola aj počas roka 2020, ktorý bol mimoriadne náročný azda pre každého. Pravidelná dávka humoru, zábavy a vtipných situácií však prispievala k tomu, že sme aspoň na nejaký čas dokázali vypnúť. Pandémia koronavírusu sa ale istým spôsobom dotkla aj Inkognita. V rámci hygienických a bezpečnostných opatrení neboli od marca pri nakrúcaní prítomní diváci v hľadisku. Na ticho v štúdiu si museli zvykať diváci, no najmä hádači, ktorí boli zvyknutí, že od nich mali spätnú väzbu. Všetci účinkujúci a štáb museli pravidelne absolvovať testy a rúška či dezinfekcia boli prítomné naozaj všade. Napriek novej situácii vznikli desiatky skvelých epizód, v ktorých sme videli množstvo pamätných momentov a na tie si teraz môžeme spoločne zaspomínať!

1. Relácia Inkognito bodovala v ankete OTO - Dôkazom, že Inkognito máte radi a zabáva vás, je ocenenie v kategórii Zábavný program. Zlatú sošku si ako zabávač odniesol vždy vtipný Michal Hudák, ktorý sa zároveň stal aj Absolútnym OTOM za rok 2019!

OTO - Michal Hudak a Vlado Voštinár Zdroj: Milan Krupčík

2.Premiér Slovenskej republiky Igor Matovič ako tajný hosť - Začiatkom mája si do kresla pre tajného hosťa sadol premiér Igor Matovič. Táto epizóda mala veľký divácky úspech, pretože bola najsledovanejšou časťou za rok 2020!

3.Najrýchlejšie uhádnutá profesia

4. Najrýchlejšie uhádnutý tajný hosť - Suverénne najrýchlejšie uhádnutým tajným hosťom je speváčka a herečka Nela Pocisková. Jej identitu sa podarilo správne tipnúť Mišovi Hudákovi len po niekoľkých základných otázkach.

Zuzana Šebová v Inkognite Zdroj: TV JOJ

5. Hosťka sa vzbúrila proti Vladovi Voštinárovi - Jednou z najvtipnejších chvíľ bola rozhodne tá, v ktorej sa hosťka vzbúrila proti moderátorovi. Opravila ho, že nesprávne odpovedal na otázky hádačov. Tento moment všetkých nesmierne pobavil a do archívu Inkognita sa zapísal hrubým písmom.
https://www.facebook.com/inkognitotvjoj/posts/1767033060116008

6. Michal Hudák si zatancoval so Spievankovom
https://www.facebook.com/inkognitotvjoj/posts/1845605255592121

7. Čeky po rokoch konečne získal rekord v hádaní - Čeky si správne tipol profesiu hosťky už v úvodnom tipovaní. Sám bol z toho tak prekvapený, že sa mu to až nechceli veriť.

8. Hádačom sa nepodarilo uhádnuť identitu dvoch tajných hostí – moderátorku Hanku Zavřelovú Gallovú a reportéra Dáriusa Haraksina

9. Hádači nevedeli hosťom prísť na meno - Vtipné situácie nastali aj v momente, keď hádači tušili, kto je tajným hosťom, ale nevedeli si spomenúť na meno. Stalo sa to dvakrát – pri hádaní biatlonistky Ivony Fialkovej a futbalistu Dominika Greiffa. 

10. Hádači sa zmenili na Inkognito kvarteto
https://www.facebook.com/inkognitotvjoj/posts/1831030167049630

BONUS: Šoko si kýchol a hádači si od neho chceli odsadnúť

​Sledujte špeciálne Silvestrovské Inkognito už zajtra o 20:35 na JOJke!