Zdena Studenková divákom vyrazila dych dokonalým imidžom: Wau, vyzerala ako bohyňa!

Herecká hviezda pred pol rokom oslávila svoje 66. narodeniny, no svojím výzorom bez problémov schová do vrecka aj oveľa mladšie ročníky. Nielenže sa pýši krásnou tvárou, ale má aj dokonalú postavu a vycibrený štýl a vkus.

Dlhoročná členka činohry Slovenského národného divadla a stabilná hádačka z Inkognita Zdena Studenková má na chrbte už šesť krížikov, no tento vek by jej tipoval len málokto. Vyzerá totiž veľmi mladistvo a je dôkazom toho, že dámy nestarnú, ale zrejú. Zastáva názor, že žena by sa o seba mala starať v každom veku a tejto myšlienke robí skvelú reklamu. Má nielen pestovaný zovňajšok, ale aj skvelú postavu a tak niet divu, že si môže obliecť naozaj čokoľvek.

O Zdenke je známe, že sa na nakrúcanie Inkognita oblieka sama, pretože módu miluje a vyzná sa v nej. Na špeciálne silvestrovské vydanie obľúbenej relácie si zvolila vypasované červené trblietavé šaty s rolákom a s vysokým rozparkom. Doplnila ich telovými lodičkami, jemnými šperkami a naozaj hviezdnou vizážou i perfektným účesom. Výsledkom tak bol ohromujúci imidž, v ktorom Studenková vyzerala ako bohyňa a doslova vyrážala dych. Nuž, Zdena vie, ako na to! Čo poviete?

Sledujte obľúbené Inkognito každý pondelok o 20:35 na JOJke!