Marcel Forgáč má hlavu v smútku: Pandémia a lockdown mu vzali jeho najväčšie hobby!

Sympatický moderátor miluje športové aktivity, pohyb a tak niet divu, že s touto oblasťou súvisí aj jeho najväčšie hobby. Adrenalínovému koníčku sa však pre pandémiu koronavírusu a s ním súvisiacim lockdownom nemôže venovať.

Marcel Forgáč je vášnivým horolezcom telom aj dušou. Absolvoval už množstvo výstupov na rôzne hory a do najvyšších končín sa stále rád vracia. Svojho času bol dokonca členom expedície na Mt. Everest, kde vyliezol až do výšky 6600 metrov nad morom. Rodený Popradčan má lásku k horám skrátka v krvi. Za svoj život zdolal množstvo náročných výstupov, no pre pandémiu koronavírusu a lockdown sa na vrcholy hôr nepozrel už veľmi dávno. Taktiež je to náročné aj s inými exteriérovými športami a úspešný moderátor má z toho hlavu v smútku. Domáce cvičenie mu totiž príliš nevonia. Myslím si, že nie som sám, kto prezradí, že mám naozaj pomerne zložité problémy s motiváciou cvičenia doma. Ja som zvyknutý na to, že si aj zamakám, aj sa prefučím a prekrvím kdesi v prírode, niekde v kopcoch,“ povedal v reportáži pre Top Star.

Marcel si však uvedomuje, že pravidelný pohyb nie je dôležitý len kvôli udržaniu si figúry, ale aj na posilnenie imunity. A tak mu neostáva nič iné, len sa prinútiť. „Teraz to nie je také jednoduché, takže ťažké motivácie, ale aspoň to gro zvládam nejak tak, aby som úplne nezlenivel a aby to telo nejak nezmľandravelo,“ prezradil. Zrejme aj nedostatok pohybu sa u milovníka športu pred pár dňami prejavil tým, že ho v chrbte poriadne seklo. Prezradil, že ho ofúklo, keď na pumpe vystúpil z auta. Skončilo to silnými bolesťami, ktoré boli tak intenzívne, že v ten deň nebol schopný ani odmoderovať rannú šou v rádiu. Našťastie, chvíľkové zdravotné problémy už pominuli.Cítim sa dobre zdravotne,“ povedal pre denník Nový čas. Nuž, každý si už zrejme želá najviac to, aby sa pandémia skončila a ľudia sa mohli vrátiť k svojim bežným životom.

Príďte na iné myšlienky a sledujte obľúbené Inkognito každý pondelok o 20:35 na JOJke!