Vlado Voštinár svojím vtipom hádačov rozsekal: Ako sa východniari testujú na Covid-19?

Obľúbená relácia Inkognito je vždy plná vtipných momentov a trefných vtipov, ktoré si milým spôsobom uťahujú z rôznych životných situácií. Lebo smiať sa treba, pretože smiech je zdravý.

Inkognito si diváci JOJky obľúbili pre super moderátora, skvelých hádačov, zaujímavé povolania i pre celebritných tajných hostí. No esenciu zábavnosti relácii dodávajú práve spontánne situácie a vtipy, ktoré z nich vyplynú. Stalo sa to aj pri hádaní prvého hosťa, keď sa hádači začali spontánne baviť o vôňach a zápachoch. My takto testujeme, či niekto nemá sprievodné príznaky Covid-19. Natlačíme sa karfiolu a potom chodíme do MHD to rozširovať. A, keď sa všetci odvrátia, všetci sú v poriadku,“ zažartoval Mišo Hudák.

Okamžite na to zareagoval moderátor Vlado Voštinár, ktorý svojím vtipom hádačom totálne rozsekal. Východniari sa tak testujú sami. Že: nalial som si pálenku. Čuchnem – vonia. Vypijem – chutí. Tak ďalší test o 15 minút,“ povedal so smiechom. Na to hneď zareagoval aj Maroš Kramár. „Omylom som vypil vodu a zľakol som sa, že mám Covid,“ dodal s úsmevom.

Sledujte obľúbené Inkognito každý pondelok o 20:35 na JOJke!