Marcel Forgáč sa v Inkognite pokúšal nenápadne obísť pravidlá: Musel zasiahnuť režisér!

Nežijeme v ľahkých časoch, no aby sme si udržali nadhľad, mali by sme sa smiať čo najviac. S tým nám pomáha obľúbená relácia Inkognito, ktorá každý pondelok vnáša do našich obývačiek dobrú náladu.

Niektoré povolania naši hádači v obľúbenom Inkognite uhádnu na základe indície veľmi rýchlo, s inými sa poriadne potrápia. Hoci sú pravidlá relácie jasne určené, známe tváre z panelu sa ich občas pokúšajú obísť. Moderátor Vlado Voštinár na to prísne dohliada a hádačom obvykle nikdy nič neodpustí. Ako sa však hovorí, aj majster tesár sa niekedy utne. V jednej z uplynulých epizód ho totiž Marcel Forgáč svojimi otázkami tak vyviedol z miery, že sa pozabudol a nechal ho pýtať sa, aj keď dostal známe „nie“.Pravdepodobne máme umelý doma?“ opýtal sa Forgáč na predmet, ktorý hádali. „Môžeš mať aj umelý,“ odpovedal mu Voštinár.A teraz ako keby mimo – je skôr predpoklad, že máme umelý doma?“ zareagoval Marcel, ktorý sa pokúšal Vlada zmiasť. „Nie,“ odvetil mu moderátor.

Hoci mal dať slovo ďalšiemu hádačovi, nechal Marcela, aby sa pýtal ďalej. Všimol si to však režisér, ktorý do situácie okamžite zasiahol. „To čo bolo to mimo?“ zaznelo z réžie. „V prvom pláne som dostal trochu kamarátsky tik, ale ide Šoko,“ vysvetlil so smiechom Voštinár. Na tomto momente sa všetci poriadne pobavili a zasmiali.

Sledujte obľúbené Inkognito každý pondelok o 20:35 na JOJke!