Didiana má skvelý tip pre všetky ženy: Dámy, TAKTO cez karanténu určite nepriberiete!

Obľúbené Inkognito bude mať v hádačskom tíme už čoskoro novú posilu, ktorou je sympatická moderátorka a komička Dagmar Dianová známa ako Didiana. Keďže je typická svojou vyšportovanou postavičkou, pre Top Star prezradila, ako cez karanténu zaručene nepriberiete!

Hádačský tím v obľúbenom Inkognite už onedlho doplní nová tvár, ktorou je známa moderátorka a komička Didiana. Popri práci moderátorky sa vo voľnom čase venuje športu, ktorý ju nielenže dobíja pozitívnou energiou, ale jej aj formuje postavičku. Na tú je právom hrdá, keďže na nej tvrdo a poctivo pracuje. Preto veľmi dobre vie, ako si ju udržať a neprísť o ňu. Na tej karanténe my by sme nemali nosiť tepláky. My by sme mali doma nosiť tie úplne najobtiahnutejšie nohavice a najobtiahnutejšie šaty, lebo potom cez tie tepláky nevidíš, že ti bruško preteká,“ povedala v reportáži pre Top Star.

Hoci Didiana na sebe tvrdo maká a pravidelne cvičí, stále nie je spokojná so svojím bruškom. Preto sa rozhodla, že zo svojho jedálnička vynechá pšenicu a tak prestala jesť chlieb a cestoviny. Hneď ako som si povedala, že stop pšenica, tak sa mi vyhodil jačmeň na oku. Ťa môže poraziť prosto. Obilnina ako obilnina. Furt niekde,“ povedala so smiechom.

Sledujte obľúbené Inkognito aj dnes o 20:35 na JOJke!