TOTO sme tu už dlho nemali: Hádači z Inkognita uhádli profesiu a ostali úplne bez slov!

Odhalenie profesie v obľúbenej relácii Inkognito je vždy spojené s rôznymi vtipmi či historkami, ktoré naši hádači doslova chrlia. Občas sa však stane, že zamestnanie hosťa a jeho rozprávanie o práci ich tak upúta, že neprehovoria ani slovko.

V obľúbenej relácii Inkognito sa už vystriedalo množstvo zaujímavých povolaní. Takým je určite aj práca Moniky Slávikovej, ktorá je virologička. Hoci je pandémia koronavírusu aktuálne na ústupe, všetky fundované informácie a poznatky o tejto „hnusobe“ si ľudia radi vypočujú. Nuž, a inak to nebolo ani v Inkognite. Je to z toho laboratória alebo z netopiera?“ opýtal sa hneď moderátor Vlado Voštinár. „Podľa mňa nie, skôr ten netopier. Áno. Ťažko sa to dokazuje, ale myslím si to,“ odpovedala sympatická virologička.

Keďže vakcína je podľa všetkých odborníkov jediným spôsobom, ako poraziť Covid-19 definitívne, v rozhovore pochopiteľne padla aj otázka, kedy sa dočkáme slovenskej vakcíny. Spolupracujeme s neuroimunologickým ústavom Slovenskej akadémie vied, kde sa snažíme práve o to pripraviť novú vakcínu, slovenskú vakcínu, ktorá by bola aj dobrá,“ vysvetlila Sláviková.Ako rýchlo vám to musí ísť, aby sme sa toho mnohí dožili?“ zavtipkoval Vlado. „Chvíľočku to ešte potrvá…,“ odpovedala mu. „Čo je chvíľočka?“ nedal jej pokoj. „Niekoľko mesiacov? Rok?“ zhodnotila virologička. Celá debata Voštinára s hostkou bola tak zaujímavá a informačne nasýtená, že sa udiala veľmi zaujímavá vec. Hádači ju počúvali tak pozorne, že ostali úplne bez slov, čo sa rozhodne nestáva často. Nuž, pandémia trvá už príliš dlho a všetci si želáme, aby sme už žili normálne životy.

Sledujte obľúbené Inkognito každý pondelok o 20:35 na JOJke!