Maroš Kramár je na svoju šikovnú dcéru právom hrdý: Aha, čo chystá jeho veľké dievča!

Talentovanému hercovi a hádačovi z Inkognita robia v živote veľkú radosť najmä jeho tri deti. Najstaršia ratolesť, 21- ročná Tamara, nielenže vyrástla v krásnu ženu, ale je aj vo veľmi talentovanú hudobníčku. Navyše, čochvíľa sa jej podarí veľká vec!

Úspešný herec, moderátor a hádač z Inkognita Maroš Kramár je milujúcim otcom troch šikovných detí, pričom dve z nich už prekročili prah dospelosti. Najstaršia Tamara má 21 rokov, prostredný Timur oslávil devätnástiny a najmladší Marko je čerstvý tínedžer. Práve jeho najstaršie dieťa, dcéra Tamara, vyrástla v atraktívnu mladú ženu a svojím výzorom doslova vyráža dych. Okrem krásy je jej veľkou devízou aj hudobný talent, pretože sa z nej postupne profiluje šikovná hudobníčka. Hrá na gitaru, nádherne spieva a má našliapnuté na sľubnú hudobnú kariéru. No ako to už býva, ani jej začiatky neboli jednoduché. „Ku mne si po rady nechodí. Jediné, čo si beriem ako zásluhu, je, že som tých osem či koľko rokov vydržal jej hovoriť, aby na ten klavír chodila. Lebo samozrejme ako každé dieťa radšej by šla von. Toto sme vydržali. A potom ani ja sám neviem, kedy sa to v nej samej prebralo a prerodilo v to, že si sama začala hľadať akordy, pesničky. Sama sa naučila hrať na ukelele, potom prišla gitara. A to som bol prekvapený, lebo som zistil, že hrá na gitaru lepšie ako ja,“ zaspomínal si Maroš Kramár v reportáži pre Top Star.

Tamara je doslova vychádzajúcou hviezdou na hudobnom nebi a jej slávny otec je na ňu nesmierne hrdý. „Mám z nej veľkú radosť a vždy, keď niečo zavesí, som prvý, kto to lajkuje. Teším sa, kedy už vydá niečo svoje, lebo viem, že niečo pripravuje. Ale ani mne to nechce pustiť,“ povedal na margo jej pripravovaného debutového albumu. Jedným dychom dodal, že muzikantský talent má pravdepodobne v krvi. Kramárova babka, Lýdia Klimová, bola totiž prvou členkou Zväzu hudobných skladateľov a jeho pradedo bol zakladateľom spevokolu na Slovensku. Nuž, hudobnícke a umelecké gény Tamara rozhodne nezaprie. Držíme palce!

Sledujte obľúbené Inkognito aj s Marošom Kramárom každý pondelok o 20:35 na JOJke!