Nečakaná situácia v Inkognite: Tajný hosť porušil pravidlá a hádači boli v šoku!

Pravidlá obľúbenej relácie Inkognito sú jasne určené, no občas sa ich pokúšajú nenápadne obísť či už naši hádači alebo ľudia, ktorých profesiu sa snažia uhádnuť. Že by ale pravidlá tak trochu porušil tajný hosť, to sa nestáva často!

Odhaliť identitu tajného hosťa v Inkognite sa našim hádačom niekedy podarí veľmi rýchlo, inokedy im to trvá hodnú chvíľu a niekedy ju ani neuhádnu. V najnovšej časti sa im to hádaná osoba snažila uľahčiť tým, že v podstate porušila pravidlá. Z otázok a indicií totiž po krátkej chvíli vyplynulo, že v štúdiu sedí osobnosť s mimoriadne špecifickým hlasom. Niekto, kto má hlas tak typický, že by sme ho na základe neho dokázali okamžite identifikovať.

Herec Ivan Šándor im to aj dal patrične najavo, keď z ničoho nič na hádačov prehovoril. Tých to tak prekvapilo a šokovalo, že ostali poriadne zmätení. „To sa ozval tajný hosť?“ spýtal sa Mišo Hudák.Sme neboli varovaní a teda ani pripravení,“ skonštatoval Šoko. „Dávajte pozor, lebo priebežne sa ozve,“ upozornil chlapcov Vlado Voštinár.A to prečo má dovolené?“ opýtal sa hneď Čeky. Na to veľmi spontánne zareagoval jeho „brat z východu“. „Chce, aby sme ho uhádli, tak robí všetko pre to,“ vysvetlil Hudák so smiechom. Napokon sa im podarilo zistiť, že hádaná osoba dabovala v Priateľoch a od tohto momentu už netrvalo dlho, kým uhádli, že tajným hosťom je práve Ivan Šándor, známy ako seriálový Ross.

Sledujte obľúbené Inkognito každý pondelok o 20:35 na JOJke!