Maroš Kramár sa ukázal fanúšičkám bez trička: Fíha, môže TAKTO vyzerať po 60-tke?

Sympatický herec a obľúbený hádač z Inkognita patrí k najžiarivejším hviezdam slovenského šoubiznisu už desiatky rokov. Hoci v apríli oslávil už 62. narodeniny, pýši sa telom, aké by mu mohli závidieť aj niektorí o polovicu mladší muži.

Maroš Kramár je súčasťou šoubiznisu už dlhé roky a stále patrí k tým najlepším a najobsadzovanejším slovenským hercom. Má za sebou stovky rôznych postáv a to nielen na divadelných doskách a v televíznych inscenáciách, ale i vo filmoch či v seriáloch. Okrem talentu určite pútal pozornosť aj svojím výzorom a odjakživa vzbudzoval v ženách veľké sympatie.

Svoju charizmu však nestráca ani s pribudajúcim vekom. Keďže sa o seba poctivo stará a športuje, môže sa pýšiť postavou, akú by mu mohli závidieť aj mnohí o polovicu mladší muži. Dôkazom je fotka, ktorou sa hádač z Inkognita pochválil na svojom profile na sociálnej sieti. Na snímke z letnej grilovačky pózuje bez trička, len v šortkách a už na prvý pohľad vidieť, že sa môže pochváliť telom mladíka. Nuž, ako sa hovorí, muži nestarnú, ale zrejú ako víno. Čo poviete?

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Maros Kramar (@maroskramar)

Sledujte obľúbené Inkognito každý pondelok o 20:35 na JOJke!