Čekyho dcéra už nie je žiadne malé dievčatko: Pozrite, aká kráska rastie z jeho Sophie!

Talentovaný muzikant a obľúbený hádač z Inkognita sa popri práci stíha venovať aj svojej rodine. Radosť mu robia najmä jeho tri deti, ktoré doslova rastú ako z vody!

Mariánovi Čekovskému, ktorého azda nikto nevolá inak ako Čeky, robia radosť jeho tri deti. Dcéry Hannah a Sophiu má s expartnerkou Ľubicou a najmladšiu ratolesť, synčeka Alexeja priviedla na svet jeho partnerka, speváčka, Nataša Džunková. Hoci si talentovaný hudobník a hádač z Inkognita svoje súkromie stráži, príliš o ňom nehovorí a dobre zváži, čím sa pochváli na sociálnej sieti, sem-tam predsa len niečo ukáže či prezradí.

Pred časom sa svojim fanúšikom na Instagrame pochválil fotkou svojej prostrednej dcéry Sophie. Tá už rozhodne nie je malé dievčatko a vyrástla z nej krásna mladá dáma, ktorá by sa bez obáv uživila aj v modelingu. Jablko však v tejto rodine nepadlo ďaleko od stromu a namiesto prehliadkových mól ju však oveľa viac láka muzika. Sofia krásne spieva, vie hrať aj na basu a je taká hviezdna. Hannah je kresliaca viac, to je taká tá animácia. Majú vzťah k umeniu,“ povedal v rozhovore pre Nový čas. Či hudobné gény zdedil aj Čekyho syn, sa uvidí, no isté je, že po oboch rodičoch má na to veľké predpoklady.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Marián Čekovský (@cekovskym)