Marcel Forgáč má doma už veľkých mladých mužov: Aha, ako jeho synovia vyrástli!

Obľúbenému moderátorovi a hádačovi z Inkognita robia v živote najväčšiu radosť jeho dvaja synovia. S nimi sa vybral na letnú dovolenku do Španielska a z fotiek, ktorými sa pochválil na sociálnych sieťach, je jasné, že z malých chlapčekov už vyrástli veľkí mladí muži.

Moderátor, zabávač, spíker a hádač z Inkognita po náročnom roku začiatkom júla odletel na zaslúženú dovolenku aj spolu so svojimi synmi – už dospelým Marekom a tínedžerom Adamom. Chlapci mu robia v živote najväčšiu radosť a nedá na nich dopustiť, čo potvrdzuje aj snímka, ktorou sa svojim fanúšikom pochválil na sociálnej sieti. „Traja mušketieri,“ napísal Marcel k fotke, na ktorej je zvečnený so synmi. Už na prvý pohľad vidieť, že z malých chlapčekov vyrástli veľkí mladí muži, pričom starší Marek už svojho slávneho otca aj prerástol.

V slnkom zaliatom španielskom Katalánsku mu okrem detí robí spoločnosť aj partia dlhoročných priateľov. Medzi nimi nechýbajú spisovateľka Evita Twardzik aj s manželom i tanečník Jaro Bekr s manželkou Monikou Hilmerovou, takže o dobrú zábavu aj oddych rozhodne nemajú núdzu.

FOTO Marcelových synov nájdete v galérii:

Sledujte obľúbené Inkognito aj s Marcelom Forgáčom každý pondelok o 20:35 na JOJke!