Marcel Forgáč oslavuje okrúhle 50. narodeniny: Pozrite, ako sa menil v priebehu rokov!

Sympatický moderátor patrí k slovenskej špičke už celé roky a väčšina z nás si ho ani na inej pozícii nevie predstaviť. Jeho charizma a skvelý humor si získali srdcia mnohých divákov. Dnes oslavuje okrúhle 50. narodeniny a my vám ukážeme, ako sa menil v priebehu rokov!

Marcel Forgáč odštartoval svoju moderátorskú kariéru ešte v 90. rokoch ako spíker v prešovskom Rádiu Flash. Odtiaľ sa presunul do Fun Rádia, v ktorom moderuje dodnes. Vďaka tvrdej práci, cieľavedomosti a trefnému humoru sa postupom času prepracoval medzi slovenskú moderátorskú špičku. Diváci JOJky ho poznajú najmä z obľúbenej relácie Inkognito, v ktorej je stabilnou súčasťou hádačského tímu. Spolu s Milanom Zimnýkovalom niekoľko rokov uvádzal šou Česko Slovensko má talent, šou Nikto nie je dokonalý i Rozum v hrsti. Vo farbách JOJky však moderoval aj sólo, napríklad šou Veľký balík či Lucky Room.

Popri hektickej práci si však vždy vie nájsť aj čas na oddych, a to najmä na ten aktívny. Hoci je milovníkom viacerých športov, najbližšie má k lezeniu, ktoré miluje telom aj dušou. Absolvoval už množstvo výstupov na rôzne hory a do najvyšších končín sa stále rád vracia. Svojho času bol dokonca členom expedície na Mt. Everest, kde vyliezol až do výšky 6600 metrov nad morom.Bol som tam ako robotník. Boli to roky, keď som intenzívne liezol, veľa v Tatrách v zime. Pôvodne som tam šiel ako člen podporného tímu, dokonca aj ako kuchár, lebo v základnom tábore je veľmi dôležité, či vám varí Európan alebo šerpa. Bolo to celé pre mňa poctou, lebo na expedície sa neberú blbci. Nikdy som však nebol ten horolezec, ktorý by mal vrcholové ambície. Horolezectvu sa však stále venujem,“ povedal Marcel o nezabudnuteľnom zážitku.

Hoci si v súkromí už vyše roka pre odlúčenie s manželkou prechádza neľahkým obdobím, nestráca optimizmus, humor a životný elán. Najväčšiu radosť mu totiž robia jeho dvaja synovia, už dospelý Marek a tínedžer Adam, na ktorých je nesmierne hrdý a nedá na nich dopustiť.

Marcel Forgáč dnes oslavuje okrúhle 50. narodeniny, ku ktorým mu srdečne blahoželáme! Ako sa menil v priebehu rokov, nájdete v galérii: