Veľká zmena v Inkognite už dnes večer: Pri hádaní tajného hosťa sme zaviedli novinku!

Neodmysliteľnou súčasťou obľúbeného Inkognita je záverečné štvrté kolo, v ktorom naši hádači zisťujú identitu tajného hosťa. Už v dnešnej časti sa však môžete tešiť na zaujímavú zmenu v pravidlách. O čo ide?

Obľúbená relácia Inkognito má pomerne jasne definovanú dramaturgiu. V troch kolách sa naši hádači pokúšajú zistiť, aké povolanie má hosť sediaci vedľa moderátora Vlada Voštinára. V poslednom štvrtom kole hádajú identitu tajného hosťa, pričom na očiach majú, celkom logicky, nepriehľadné škrabošky.

Kým pri tipovaní profesie si vyberajú hostia, kto z panelu sa začne pýtať, pri tajnom hosťovi je všeobecné pravidlo, že sa začína pýtať prvý hádač zľava. Teda v drvivej väčšine Mišo Hudák. V dnešnej časti však nastane zmena! Michal už sa sústredí na svoju otázku, ale, pozor, Michal, my máme novinku! Začíname z opačnej strany! Marcel?!“ povie už dnes večer Vlado. Ako prvý sa teda začne pýtať Marcel Forgáč, ktorý je známy tým, že sa v športe naozaj vyzná. Podarí sa im uhádnuť meno tajného hosťa, ktorým bude strieborný medailista z olympiády v Tokiu - Jakub Grigár?

Sledujte obľúbené Inkognito každý pondelok o 20:35 na JOJke!