Hádači sa hanbili a trápili pri tajnom hosťovi: Pri tipovaní jeho mena potili krv!

Pri hádaní mena tajného hosťa v obľúbenom Inkognite občas nastávajú veľmi vtipné situácie. Hoci vo väčšine s odhalením identity naši hádači nemajú problém, niekedy sa poriadne potrápia a doslova potia krv.

V pondelkovom Inkognite si do kresla pre tajného hosťa sadol slovenský vodnoslalomár a strieborný medailista z olympiády v Tokiu – Jakub Grigár. Hoci hádači veľmi rýchlo zistili, že ide o športovca, zaradiť ho do olympijskej disciplíny a uhádnuť jeho meno, to ich už potrápilo. „Je tam prítomná voda? Aj medaila?“ opýtal sa Čeky. Keďže Marcel Forgáč sa v športe vyzná a hneď zistil, o koho ide, kolegovi poradil, aby sa opýtal, či ide o Jakuba z Mikuláša. Po kladnej odpovedi ho ale moderátor Vlado Voštinár okamžite stopol. „Počkaj, nie, Marcel, nechaj, prosím ťa, priezvisko na opačnú stranu,“ vyzval Marcela.

Šport ale nie je Čekyho najsilnejšou stránkou a tak pri hádaní trochu tápal. „Takže, dámy a páni, je to Jakub z Mikuláša! Neučí sa, neskúša sa. Hovoríme podľa mňa o medaile z Tokia. Je to plavec, veľmi šikovný plavec. Moreplavec!“ zhodnotil. „Nie, plavec nezískal žiadnu olympijskú medailu od Martiny Moravcovej ani jeden,“ vysvetlil mu Voštinár.Má loďku? Ak má loďku, musí byť plavec. Oni neplavcov neberú,“ skonštatoval so smiechom Mišo Hudák. Po chvíľke sa začal pýtať aj on, ale taktiež nevedel prísť na meno slávneho športovca. „Má striebro? Však to chodí v noci všetko, kto to má pozerať? Má striebro a má veľmi zlaté srdce. Dobrý človek je to a veľmi rád má ženy, napríklad. Aj prírodu. Liptovskú. A keby bol trošku pomalší, mal by bronz,“ dedukoval. Vzápätí mu ale napadlo, že v porote na finále Miss Slovensko 2021 bol nejaký športovec. Keď mu to Vlado potvrdil, netrvalo už dlho a identitu sa mu podarilo odhaliť. Pozrite si tento moment ešte raz vo videu HORE!

Sledujte obľúbené Inkognito každý pondelok o 20:35 na JOJke!