Moderátor Vlado Voštinár vydával svoju milovanú dcéru: Pozrite, aká bola krásna nevesta!

Dojatý až k slzám! Moderátor obľúbeného Inkognita má za sebou veľmi emotívny víkend, počas ktorého sa vydávala jeho dcéra Andrea. Ostrieľaný profesionál priznal, že dojatie ho tak prevalcovalo, až mal stiahnuté hrdlo a slzy na krajíčku. A mal čo robiť, aby našiel tie správne slová!

Počas uplynulého víkendu sa na pútnickom mieste Skalka pri Trenčíne vydala dcéra známeho a obľúbeného moderátora Vlada Voštinára – sympatická tmavovláska Andrea. Svadba bola podľa jeho slov krásna a veľmi romantická. Nebola to vôbec veľká svadba, bolo nás primerane v rámci týchto opatrení, ktoré sú. Športovali sme vonku, lebo počasie bolo ako na objednávku. Nechceli sme kapelu, lebo aj kapela ktovie, kde predtým hrala, a chceli sme byť naozaj bezpeční, tak sme použili nášho veľmi osvedčeného DJ-a. Naše decká si povedali, že predsa by chceli, aby im aj niekto naživo zahral, tak tam boli dve baby z kapely Ukitas,“ prezradil Voštinár pre Nový čas.

Silné emócie a dojatie urobili svoje a hrdý otec mal doslova stiahnuté hrdlo a slzy na krajíčku. Dokonca priznal, že príhovor by pod tlakom emócií ani nezvládol povedať, tak si trošku dopomohol. Ja takéto veci nedokážem povedať naživo. Nie preto, že by som sa hanbil, ale preto, že mne od dojatia zavrie hrdlo a nie som schopný povedať slovo. A v tú chvíľu by to nebolo pre mňa dobré. Vedel som, že to nezvládnem, tak som si to nahral,“ povedal Vlado v reportáži pre Top Star na margo videopríhovoru, ktorý sa na svadbe púšťal. Ja som ťa videol k oltáru. Bola to pre mňa tá najkrajšia, najemotívnejšia, ale zároveň najkratšia cesta,“ zhodnotil v pamätnom videu. Zábava na svadbe trvala do ôsmej do rána a nevesta Andrea žiarila šťastím a spokojnosťou. „Aďa si zobrala naozaj veľmi fajn, príjemného a dobrého chalana, čo by mohlo predznamenávať, že by mohli mať celkom fajn manželstvo. A to im, samozrejme, prajem a z toho mám veľmi dobrý pocit,“ dodal Voštinár.

Vlado Voštinár a jeho dcéra Andrea Zdroj: archív V.V.
Dcéra Vlada Voštinára s manželom Zdroj: archív V.V.

​Mladomanželom srdečne blahoželáme a želáme krásnu a šťastnú cestu životom!