Hádači v Inkognite budú mať novú a šarmantnú posilu: Aha, KTO doplní túto zostavu!

Relácia Inkognito je dlhé roky mimoriadne obľúbená nielen vďaka zábavným momentom a trefným vtipom, ktoré si milým spôsobom uťahujú z rôznych životných situácií, ale aj vďaka výbornému tímu hádačov. Ten už v dnešnej časti doplnia dve nové tváre. O koho ide?

Keď sa Inkognito v roku 2015 vrátilo na televízne obrazovky, v paneli sedeli Michal Hudák, Zuzka Šebová, Jozef Vajda a Zdena Studenková. Spočiatku stabilná hádačská zostava sa v priebehu rokov priebežne obmieňala a tipovanie profesií či indentity tajného hosťa si dodnes vyskúšalo dovedna 20 známych tvárí zo slovenského šoubiznisu. Takzvaný panel už dnes večer doplnia dve úplne nové tváre. Sú nimi sympatické a talentované herečky Anna Jakab Rakovská a Jana Kovalčíková.

Keďže obe krásky pochádzajú z Prešova, hádačská zostava tak bude mať kompletne východniarske zastúpenie. Na to upozornil obľúbený Mišo Hudák. Vladino, uvedomuješ si, že dnes ťaháš za kratší konček?“ opýtal sa Vlada Voštinára. „Dnes je tu ťažký východ, žeby som šebe i ja trošku začal hutoric? Ta žeby som trošku zapadol?“ zhodnotil moderátor so smiechom. Ako to novým hádačkam pôjde?

Sledujte obľúbené Inkognito každý pondelok o 20:35 na JOJke!