Čeky prezradil, ako budú doma tráviť Vianoce: TOTO majú rovnaké ako vo väčšine rodín!

Najkrajšie sviatky v roku sa už nezadržateľne blížia a tešia sa na ne aj známe osobnosti. Výnimkou nie je ani hádač z Inkognita – Marián Čekovský. A už teraz presne vie, v čom bude pri organizácii Vianoc pomáhať!

Pre muzikanta, zabávača a hádača z Inkognita, Mariána Čekovského, nebol tento rok najľahší. Začiatkom októbra totiž prišiel o svojho otčima Paľa Mocáka, ktorého mal rád ako vlastného otca. Aj preto budú pre nich tohtoročné sviatky akési ťažšie. Navyše, muzikanti to ani tento rok nemali v súvislosti s pandémiou jednoduché, čo sa týka vystupovania a koncertovania. Nuž, a aj to sú zrejme dôvody, prečo si ich chce naozaj vychutnať. To, čo sa nám všetkým stalo na celom svete, nás donútilo k tomu, aby sme sa z tých Vianoc tešili omnoho živšie a radostnejšie. Tak sa teším nie na paušálne šťastné a veselé, ale na také to naozajstné šťastné a veselé,“ povedal v reportáži Thomasa Puskailera pre Top Star.

Čeky prezradil, že Vianoce v jeho rodine sú v jednej veci veľmi podobné ako vo väčšine slovenských domácností. A to v jednej veci. Muzikant je totiž hlavný ochutnávač jedál. „Ja sa skôr snažím všetkých doprevádzať pri klavíri, aby to čo robia, šlo lepšie a rýchlejšie. Ja si budem takto hrať a možno, že budem niečo ochutnávať. Takže, budem mať takzvanú degustátorskú funkciu,“ prezradil so smiechom. „Teším sa hlavne na harmóniu tých ľudí, ktorí sú okolo mňa. Oni to vytvárajú, tie Vianoce. Takže, teším sa na ten nový začiatok,“ dodal Čeky.

Sledujte obľúbené Inkognito každý pondelok o 20:35 na JOJke!