Maroš Kramár opäť prekvapil zmeneným imidžom: Aha, s hustou bradou je na nepoznanie!

Sympatický herec a hádač z Inkognita ešte koncom októbra radikálne zmenil imidž, keď sa po desiatkach rokov zbavil svojich typických dlhších vlasov. Po viac než dvoch mesiacoch sa mu zrejme opäť zažiadalo zmeny a tak vlasy ostrihané na ježka doplnil hustou bradou. A je doslova na nepoznanie!

Maroš Kramár bol počas celej svojej kariéry v podstate verný svojmu typickému imidžu, ktorého neoddeliteľnou súčasťou boli dlhšie vlnité vlasy. Lenže tie sa mu už asi zunovali a tak sa koncom októbra rozhodol pre zmenu. Ostrihal sa na ježka a jeho nový imidž vyvolal dvojaké reakcie. Kým polovica tvrdila, že s krátkymi vlasmi vyzerá oveľa lepšie, dokonca, že sa podobá na speváka Stinga, druhá polka ostala sklamaná a tvrdila, že bola škoda zbaviť sa takých krásnych vlasov. Taktiež poniektoré fanúšičky zastávali názor, že dlhšia hriva ho omladzovala.

Jeden z najúspešnejších slovenských hercov však po novom roku svojich priaznivcov opäť prekvapil. V uplynulých týždňoch sa totiž evidentne žiletky ani nedotkol a nechal si zapustiť hustú bradu i fúzy. Keď sa novým imidžom pochválil na sociálnej sieti, na snímke si zapózoval v tmavých slnečných okuliaroch a bol tak doslova na nepoznanie. Nuž, Maroš Kramár vie stále prekvapiť, čo poviete?

Sledujte obľúbené Inkognito už dnes po Hranici o 21:40 na JOJke!

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Maros Kramar (@maroskramar)