Manželia Jakabovci sa stali dvojnásobnými rodičmi: Synčekovi dali krásne slovenské meno!

Ich rodinka sa opäť rozrástla! Celebritní manželia Robo a Anička Jakabovci majú v týchto dňoch o dôvod viac na radosť. Na svet sa totiž vypýtalo ich druhé dieťatko, ktorému dali krásne a tradičné slovenské meno!

Hereckí kolegovia Anička a Robo Jakabovci aktuálne prežívajú tie najkrajšie chvíle vo svojich životoch. Narodilo sa im totiž druhé bábätko, rozkošný chlapček, ktorý dostal tradičné slovenské meno. Fanúšikom sa s touto radostnou novinou pochválil samotný herec na svojom profile na Instagrame. Mužská populácia sa navýšila o ďalšieho chlapa. Dorovnali sme stavy v rodine. Vitaj Ondrej Jakab,“ napísal Robo k snímke, na ktorej pózuje so synčekom a s milovanou manželkou. Narážal tým na fakt, že ich prvým dieťatkom je dcérka Agnes, ktorá sa im narodila začiatkom septembra 2020.

Hneď, ako Jakab informoval o ich veľkej novinke, sa s blahoželaniami roztrhlo vrece a medzi gratulantmi nechýbali ani známe osobnosti. Tak už aj chalanko vás bude obšťastňovať. Živió! Nech žije malý princ. Nech vám rastie, pre radosť a šťastie, a svetu pre osoh. Teším sa s vami,“ napísala herečka Eva Pavlíková.Ondrej, vitaj! Najkrajšie meno,“ odkázala herečka Kristína Tormová. „Vitaj, človiečik!“ napísala Mirka Partlová.

Dvojnásobným rodičom srdečne blahoželáme!

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Robert Jakab (@robojakab)

Tagy: Robo Jakab