Mišo Hudák vtipom o revízoroch odrovnal kolegov: Trúfli by ste si TOTO povedať vo vlaku?

Obľúbená relácia Inkognito je vždy plná vtipných momentov a trefných vtipov, ktoré si milým spôsobom uťahujú z rôznych životných situácií. Lebo smiať sa treba, pretože smiech je zdravý.

Inkognito si diváci JOJky obľúbili pre super moderátora, skvelých hádačov, zaujímavé povolania i pre celebritných tajných hostí. No esenciu zábavnosti relácii dodávajú práve spontánne situácie a žarty, ktoré z nich vyplynú. Stalo sa to aj v minulej časti, keď hádači tipovali povolanie prvého hosťa. Stand-up komička Simona Salátová povedala, že by pokojne mohol byť revízor, pretože pôsobí veľmi vážne.

Hneď, ako to vyslovila, sa v štúdiu spustila priam lavína vtipov o revízoroch či o cestovaní v mestskej hromadnej doprave. Dnes s tými revízormi je to fajn, lebo musíš mať dvojmetrový odstup. A to sa ti podarí zdrhnúť,“ začal moderátor Vlado Voštinár.Páchateľ vyjde von s revízorom a zapáli si cigaretu von, keď vylezú z toho autobusu. Ten páchateľ mu hovorí: Na vašom mieste by som nefajčil. Prečo? Budeme utekať,“ povedal Marcel Forgáč. Najviac však všetkých odrovnal vtip Miša Hudáka. „Vo vlaku: Dobrý deň, cestovný lístok si poprosím. Odo mňa teraz pýtaš cestovný lístok? Na stanici si mal si kupovať. Kde ja ti teraz dám cestovný lístok?“ pobavil rodený Prešovčan.

Sledujte obľúbené Inkognito každý pondelok po Hranici o 21:40 na JOJke!

Tagy: Inkognito