Mišo Hudák otvorene o svojich moderátorských začiatkoch: S TOUTO vecou najviac bojoval!

Obľúbený zabávač a moderátor dnes patrí vo svojom remesle k absolútnej slovenskej špičke. Aj on však kedysi začínal a niektoré veci zažíval po prvý raz. Čo ho pred rokmi najviac prekvapilo a ako mu práca v JOJke zmenila život?

Michal Hudák je neodmysliteľnou súčasťou televízie JOJ hneď na niekoľkých „frontoch“. Obľúbili sme si ho ako hádača v relácii Inkognito, je takzvaným hlasom JOJky, v seriáli Profesionáli stvárňoval policajta Mikiho Hrica a taktiež moderoval niekoľko šou. S prácou v mediálnej oblasti začínal ešte v rodnom Prešove, kde pracoval v lokálnom rádiu Flash, v ktorom mimochodom svoju kariéru odštartovali aj Marcel Forgáč, Milan Zimnýkoval či Ľuboš Sarnovský.Niekto si všimol môj hlas a povedal: Toho chcem. Údajne to bol vtedajší riaditeľ a aj majiteľ televízie, pán Železný. Toto sa traduje a to mi bolo oznámené. Tak ja som pred viac ako dvadsiatimi rokmi prišiel na nejaké skúšky,“ zaspomínal si Hudák.

Jedným dychom povedal, že práca v celoplošnej komerčnej televízii mu radikálne zmenila život. „Môj profesný, a ruka v ruke s ním kráčal aj súkromný, život sa zmenil tak, že som sa presťahoval k televízii. Televízia JOJ mi veľmi zásadným spôsobom zmenila život. Navyše, od momentu, keď som začal moderovať Dievča za milión, čo bola prvá reality šou, začal záujem o moju osobu. Ja som si musel začať zvykať na nejakú mediálnu slávu alebo ako to mám nazvať,“ vysvetlil. Nuž, a práve mediálny záujem bol vecou, na ktorú si musel ťažko zvykať. „Skôr či neskôr to každého lízne, kto sa ocitne pod paľbou novinárskych otázok. Samozrejme, že to so mnou trošku zamávalo, pretože človek nevie, ako to má rýchlo spracovať, pretože to všetko šlo bláznivo rýchlo. Našťastie, som mal okolo seba vždy dosť priateľov, ktorí ma upratali a tak zostávam stále pri zemi. Aj teraz, len sa snažím robiť svoju prácu a nevyskakovať. Robiť svoju prácu tak, aby to ľudí bavilo, aby sa tešili, že si zapnú televízor a po ťažkom dni si môžu aspoň na chvíľku spríjemniť život tým, že si pozrú, napríklad, Inkognito.“

Zdroj: Archiv TV JOJ

​Hoci bol Michal tvárou mnohých relácií, šou i seriálov, je to práve Inkognito, ktoré mu je srdcu najbližšie. „Milujem Inkognito. Je to program, v ktorom sa cítim fantasticky. Teším sa, že sa tam môžem stretávať s mojimi najbližšími priateľmi, ba až bratmi. S Marcelom Forgáčom, s Mariánom Čekovským, so Šokom...sú to moji veľmi blízki ľudia. S Marcelom sa poznáme viac ako tridsať rokov. My máme spolu odvysielané tisícky hodín, odmoderovaných milión akcií, s Mariánom ani nehovorím...sú to naozaj bratia,“ dodal s úsmevom.

Marcel Forgáč, Michal Hudák a Čeky Zdroj: archív M.F.

Sledujte obľúbené Inkognito každý pondelok po Hranici o 21:40 na JOJke!

Tagy: Mišo Hudák