Mišo Hudák vás svojím vtipom rozseká: Čo najhoršie môžete zažiť, keď ste po opici?

Obľúbená relácia Inkognito je vždy plná zábavných momentov a trefných vtipov, ktoré si milým spôsobom uťahujú z rôznych životných situácií. Lebo smiať sa treba, pretože smiech je zdravý.

Neodmysliteľnou súčasťou Inkognita sú spontánne situácie, ktoré vznikajú priamo na nakrúcaní a všetci sme si ich obľúbili. Práve tie dodávajú relácii iskru a vtip. Niečo podobné sa stalo aj v jednej z uplynulých častí, kde indíciou na uhádnutie povolania bolo slovo stromček. Mišo Hudák to hneď využil a povedal vtip, ktorým rozsekal nielen svojich kolegov, ale určite aj divákov.

Na druhý deň po žúre, keď bola strašná akcia, a tak ťa bolí hlava, že počuješ pukanie bubliniek v pohári, keď si ráno dáš magnézium. Sadneš do taxíka a tam je vôňa vanilkovo-kokosového stromčeka. A ty si povieš: Ty kokso! A ty len tak preliguješ slinu,“ vychrlil.Ako keby si si do cukrovej vaty sadol,“ doplnila Simona Salátová. „To si nechcem ani predstaviť. Všetci sme to zažili niekoľkokrát,“ zhodnotil moderátor Vlado Voštinár. „Ja nikdy. Som išiel pešo, aby som našiel východisko,“ dodal so smiechom Čeky.

Sledujte obľúbené Inkognito každý pondelok po Hranici o 21:40 na JOJke!