Zdena Studenková prekvapila chlapcov z Inkognita: Takúto kolegyňu by chcel mať každý!

Na nakrúcaní obľúbeného Inkognita vždy panuje skvelá atmosféra. Na výrobe tej dnešnej však bola ešte o čosi lepšia. Postarala sa o to herečka Zdena Studenková, ktorá svojich kolegov poriadne prekvapila. A tí si to nevedeli vynachváliť!

Herečka Zdena Studenková je známa tým, že je výborná nielen na divadelných doskách či pred kamerami, ale aj v kuchyni za sporákom. Vie sa o nej, že je skvelá kuchárka a okrem varenia má pasiu aj v pečení. Dôkazom je aj fakt, že minule pre svojich kolegov napiekla vynikajúci koláč, ktorým ich na nakrúcaní prekvapila. Ja som spokojný vždy. Zvlášť, keď Zdenka príde a povie: Niečo malé a rýchle som upiekla. Výborné koláčiky. Pýtam sa, že ako by to chutilo, keby si sa s tým trošičku vyhrala? Keby si povedala: Chlapci, naozaj som si dala veľmi záležať. Povedala, že to bolo rýchle a bolo to fantastické,“ povedal moderátor Vlado Voštinár.Veď si dala! Bolo to fantastické!“ zhodnotil Michal Hudák. „Ja som dojedol posledných osem kúskov,“ skonštatoval Čeky. „To sa vždy tak hovorí, Vlado, vieš,“ doplnil s úsmevom Marcel Forgáč.

Zdenka si z naťahovania od kolegov ťažkú hlavu vôbec nerobila. „Ale veď o to ide. Poviem pravdu, že keby som vás chcela úplne ohúriť, tak vám urobím taký koláč alebo takú trojposchodovú záležitosť...ale na to som nemala včera večer čas,“ vysvetlila. „Akože jak, že nemala večer čas? Čo také iné si robila? Si neodkladaj robotu na neskôr. Sa ti to tam hromadí potom, Zdenka,“ povedal Hudák žartovne.Ty chceš šetriť na nás? Trochu posýpka, nič viac…,“ pridal sa Vlado. „Prepáč, ja som to na tajnáša musela odniesť, lebo Branko, vieš, hneď by mal veľké oči. Že mu nezostane,“ priznala Zdenka. „Veľké oči...to by som raz chcel mať,“ dodal Mišo so smiechom.

Sledujte obľúbené Inkognito každý pondelok po Hranici o 21:40 na JOJke!

Tagy: Inkognito