Mišo Hudák a Čeky prezradili poveru z Inkognita: Čo sa stane, ak sa dotknete škrabošky?

Inkognito je stabilnou súčasťou vysielacej štruktúry televízie JOJ už dlhé roky a tak by sa mohlo zdať, že fanúšikovia o ňom vedia všetko. No nie je to úplne tak. Napríklad, vedeli ste, že v štúdiu Inkognita je interná povera týkajúca sa škrabošky v scéne?

V dnešnom Inkognite opäť nebude núdza o zaujímavé profesie, slávneho tajného hosťa, ale i o mnohé vtipné situácie a zábavné momenty. Jeden taký nastane aj pri príchode prvého hosťa - sympatickej Moniky. Hádači totiž prezradili niečo, čo ste doteraz určite netušili. Monika, vy ste aj šuchli tú vec tam hore hlavou? Alebo úplne, že milimetre ste išli od toho?“ spýtal sa Mišo Hudák narážajúc na veľkú čiernu škrabošku, ktorá je súčasťou scény.

To je taká až povera, že kto sa toho dotkne, zbohatne do rána,“ vysvetlil Čeky.Len sa nevie, do ktorého rána,“ doplnil Marcel Forgáč. „To som mala vedieť pred tým…,“ skonštatovala hostka. A kto sa dotkne cestou sem aj späť, tak nahradí Vlada Voštinára,“ povedal so smiechom Hudák, pričom bolo jasné, že žartuje. Vlado však na to okamžite zareagoval a urobil vtipnú bodku. „Preto všetci chodia týmto smerom preč...ale je to zase pekne ocapkané. Lebo každý tomu verí a nič. Neprichádza to,“ dodal s úsmevom.

Sledujte obľúbené Inkognito každý pondelok po Hranici o 21:40 na JOJke!