Čeky hádal povolanie hosťa a svojím tipom všetkých odrovnal: Ako mu toto mohlo napadnúť?

Hádanie profesie hostí, ktorí prichádzajú do Inkognita, rozhodne nie je také ľahké, ako by sa mohlo zdať. Najmä prvá tipovačka, počas ktorej hádači posudzujú len podľa vzhľadu. Niet preto divu, že niektoré odhady sú naozaj zábavné.

Naozaj vtipná situácia nastane v dnešnom špeciálnom Veľkonočnom Inkognite, keď budú hádači tipovať zamestnanie hosťa Pavla. Čeky totiž príde s tak absurdne znejúcim odhadom, že ním odrovná všetkých svojich kolegov.Paľko je podľa mňa zberateľ. Chcete vedieť, čo zbiera?“ spýtal sa Čeky. „To nevieš ešte ani ty,“ povie Vlado Voštinár. Viem! Zbiera vzácne hodvábne šatky a klobúky z predstavení,“ povie muzikant suverénne. „Klobúky z predstavení?“ opýta sa moderátor, aby sa uistil, či dobre počul.Chcel si rýchlu odpoveď? Tu ju máš,“ uzavrie Čeky.

Do diskusie sa ale zapojí Mišo Hudák, ktorý si nedá servítku pred ústa a začne si svojho kamaráta a kolegu doberať.Tebe musel niekto pri narodení tie káble pospínať v hlave ináč trošku. Lebo toto nemôže normálnemu človeku napadnúť. Že zbiera klobúky z predstavení. Brácho, ja ťa milujem, ale jak na toto si ty prišiel?“ povedal Mišo so smiechom.To je závisť. Ty to proste nevieš takto vymyslieť a ja si to stále predstavujem. Zbierať klobúky z predstavení by som bral,“ doplní Čeky. Ja milujem, s akou istotou ty povieš hocijakú vec, ktorá nemôže nikomu napadnúť,“ skonštatuje Voštinár.Ale to je to jeho najväčšie čaro, že vlastne neveríš a potom si povieš, že wau,“ uzavrie Zuzka Šebová.

Sledujte obľúbené Inkognito každý pondelok po Hranici o 21:40 na JOJke!