Hádači z Inkognita v tom majú úplne jasno: Čo musíte urobiť, ak sa chcete dobre oženiť?

Diváci si Inkognito obľúbili aj preto, že v rámci neho hádači i moderátor odľahčujú aj ťažšie témy tým, že si z nich milým spôsobom uťahujú. Stane sa tak aj v najnovšej časti, v ktorej sa budú baviť na tému svadba.

Toto vás pobaví! V najnovšej časti Inkognita si sadne do kresla pre hostí aj sympatická Lucia, ktorej sa ako vždy snažili hádači priradiť nejakú profesiu na základe toho, ako vyzerá a ako na nich pôsobí. V rámci toho sa opäť debata medzi hádačmi zvrtla a posunula sa úplne iným smerom.Podľa mňa robí v zlatníctve, kde sa predávajú obrúčky. Ponúka, že ak sa chcete dobre oženiť, tak kúpte túto,“ tipoval Maroš Kramár. „A keď zle?“ zareagoval pohotovo Mišo Hudák. „A keď zle, tak táto je lacnejšia,“ dodal Kramár so smiechom. Do diskusie sa zapojil aj moderátor, ktorý sa predstave, že by to naozaj takto fungovalo, poriadne pobavil. To by bolo zaujímavé...niekto si ide kúpiť obrúčku a povie: Prosím vás, ja sa fakt chcem zle oženiť,“ zasmial sa Vlado Voštinár.

Tému vtipne a nonšalantne uzavrela Zdena Studenková, ktorá v štúdiu vyrozprávala svoju príhodu zo zlatníctva. Ja som raz bola presne takto v zlatníctve a prišli tam mladí ľudia si vyberať obrúčky. Veľké debaty o tom viedli. Bolo to neuveriteľné. A ja som si potom hovorila: No, keby mi muž takto kafral do života, ako do týchto obrúčok teraz, tak si ho nezoberiem už preventívne,“ povedala s plnou vážnosťou, no všetkých tým rozosmiala.

Sledujte obľúbené Inkognito každý pondelok po Hranici o 21:40 na JOJke!

Tagy: Inkognito