Hádačom sa nedarí skórovať s tajnými hosťami: TAKTO na to reagoval Vlado Voštinár!

Keď sedíme doma pred televíznymi obrazovkami a vidíme, ako sa hádači snažia prísť na identitu tajného hosťa, môže sa zdať, že je to veľmi ľahké. Opak je však pravdou.

V pravidlách Inkognita je napísané, že hádači môžu mať pri tipovaní profesie a identity tajných hostí maximálne dvanásť nesprávnych odpovedí. V niektorých prípadoch majú ešte značnú rezervu, no občas sú aj tri kolá otázok príliš málo na to, aby uhádli, kto sedí v kresle vedľa Vlada Voštinára. Dôkazom sú známe mená ako Filip Renč, Attila Mokos či Broňa Kováčiková, na ktoré tento rok hádači z panelu jednoducho neprišli.

​Že to trošku pokrivkáva, si priznajú aj v dnešnej časti. „Je treba povedať, že s tými tajnými hosťami v poslednom čase…,“ začal Mišo Hudák. „Nejde vám to…,“ doplnil ho Vlado Voštinár. „Sa roztrhlo vrece s neuhádnutím,“ zhodnotil Ondrej Kandráč.To vyzerá, akoby ste si už robili alibi na toho dnešného. A štve vás to trošku?“ opýtal sa Vlado otvorene. „Ja som nespal…,“ priznal sa Čeky. „Ja to vidím často na vás a niekedy to štve aj toho hosťa,“ povedal Voštinár. „Aj ja to na nich vidím. To je ešte horšie,“ sypal si popol na hlavu Mišo. Ale stáva sa. Aj o tom je Inkognito. Niekoho uhádneme, niekoho nie,“ dodal Vlado s úsmevom. Neuhádnutie tajného hosťa len potvrdzuje a dokazuje, že hádači naozaj dopredu nevedia, kto do štúdia príde.

Sledujte obľúbené Inkognito každý pondelok po Hranici o 21:40 na JOJke!

Tagy: Inkognito