Jana Labajová a Šoko oddychovali na spoločnej dovolenke: Aha, žiarili šťastím a láskou!

Sympatická herečka a známy moderátor a zabávač, ktorých poznáte aj z obrazoviek JOJky, sa pred pár dňami vrátili z romantickej dovolenky. Oddych, slniečko a jeden druhého si užívali na krásnom Tenerife a z ich fotiek vidieť, že sa mali naozaj fantasticky.

Herečka Jana Labajová a moderátor Juraj Šoko Tabaček tvoria pár už nejaký ten piatok, no s prvými spoločnými snímkami sa fanúšikom pochválili až prednedávnom. A niet divu, že si svoju lásku chceli nechať pre seba čo najdlhšie. Zaľúbenci zo sveta šoubiznisu to nemajú príliš jednoduché, pretože sú pod neustálym drobnohľadom verejnosti i médií. Keď už informácia o ich vzťahu prenikla na verejnosť, začiatkom apríla na svojich profiloch na sociálnych sieťach zverejnili aj prvé spoločné snímky.

Podobne urobili aj v uplynulých dňoch, keď sa spolu vybrali na romantickú dovolenku. Oddychovali na slnkom zaliatom ostrove Tenerife a spoločné chvíle si užívali plnými dúškami. Na fotkách obaja žiaria šťastím a už na prvý pohľad je vidieť, že sú obaja spokojní. Herečka Jana Labajová aktuálne hviezdi v úspešnom seriáli Hranica ako Viktória Brázdová a Šoko je stabilnou tvárou obľúbeného Inkognita.

Jana Labajová a Šoko Zdroj: archív J.T.
Jana Labajová a Šoko Zdroj: archív J.L.