TOTO sme ešte v Inkognite nemali: Keď hádači zbadali hosťa, neverili vlastným očiam!

V obľúbenom Inkognite sme za niekoľko rokov jeho vysielania zažili už naozaj rôzne situácie. Ako sa však hovorí, vždy je čím prekvapiť. Dôkazom je aj pondelková časť, v ktorej sa udialo niečo, čo sme ešte v Inkognite naozaj nemali. A hádači z toho boli patrične prekvapení!

V pondelkovej časti si ako prvý sadol vedľa moderátora Vlada Voštinára sympatický Miro, ktorý pracuje ako pediater. Keď však prišiel na scénu druhý hosť, hádači neverili vlastným očiam. Do štúdia totiž vošiel rovnako vyzerajúci muž, no Vlado ho predstavil pod menom Peter. Známe tváre v paneli z toho boli pochopiteľne zmätené. V minulosti sa už párkrát stalo, že do Inkognita prišla tá istá osoba, ale s inou profesiou. No, že by prišli jednovaječné dvojičky, to sme tu ešte nemali. „Tak oni sú dvojičky?“ opýtal sa Šoko neveriacky. „Hej, vidno tam odlišnosti,“ skonštatoval Mišo Hudák.To nie je ten istý, teda?“ uisťoval sa Čeky. „Vy si z nás robíte srandu,“ zhodnotila Zuzka Šebová. „Nie, to nie je ten istý,“ odpovedal Vlado.Tak to je ďalší od vás, Miško, týmpádom...fakt je to iný?“ doplnila Zuzka.

INKO - jednovajecne dvojicky Miro a Peter Zdroj: TV JOJ

​Najväčší gól však prišiel, keď zistili, že aj Peter pracuje ako pediater. Dokonca s bratom robia na tom istom oddelení. V istej chvíli sa do štúdia vrátil aj Miro a pri pohľade na takmer totožne vyzerajúcich bratov boli hádači v nemom úžase. Zuzka Šebová si až vytiahla mobil a mladých doktorov si odfotila.Veď tie deti musia mať z vás chaos,“ povedal Vlado. „Podľa mňa od vás idú rovno na očné alebo na psychiatriu,“ zasmiala sa Zuzka. Deti ani nie, skôr ten sprievod tých detí. Mamky väčšinou z nás majú taký divný pocit,“ vysvetlil Peter. „Čo mamka? Ale tatko, keď príde po žúrke s deťmi...ten si musí myslieť, že konečná,“ dodala Zuzka.

Sledujte obľúbené Inkognito každý pondelok po Hranici o 21:40 na JOJke!

Tagy: Inkognito