Podľa čoho človek zistí, že je už naozaj starý? Tento vtip z Inkognita vás rozseká!

Obľúbená relácia Inkognito je vždy plná zábavných momentov a trefných vtipov, ktoré si milým spôsobom uťahujú z rôznych životných situácií. A presne to na tomto programe všetci milujeme!

Inkognito si diváci JOJky obľúbili pre super moderátora, skvelých hádačov, zaujímavé povolania i pre celebritných tajných hostí. No ten pravý šmrnc relácii dodávajú spontánne situácie a žarty, ktoré z nich vyplynú. Stalo sa to aj v jednej z epizód, keď sa hádači snažili prísť na povolanie jedného z hostí.

Moderátor Vlado Voštinár i samotní hádači sú vždy dostatočne nad vecou a tak nemajú problém robiť si zo seba robiť srandu. A to sa presne udialo v štúdiu.Neviem, či viete o Vladovi, keď hovoríme o vodičke, že bol v širšej reprezentácii ako plavec,“ poznamenal Marcel Forgáč. „Áno, za Prvej republiky,“ okamžite ho doplnil Mišo Hudák.To ešte boli drevené bazény,“ dodal Marcel.Aj voda bola vtedy hustejšia…,“ povedal sebakriticky Vlado.To sme vtedy mali ešte more,“ pokračoval Mišo. „No, poďte do mňa,“ zasmial sa Voštinár. „Vlado bol naozaj jeden fantastický plavec. To bez debaty,“ vysvetlil ešte raz Forgáč. To bolo dávno…,“ oponoval mu Vlado. „Ale, Vlado, prosím ťa. Starý si až vtedy, keď ideš z múzea a spustí sa alarm,“ zhodnotil Marcel. „No...veď to už sa stáva,“ zaklincoval moderátor so smiechom.

Sledujte obľúbené Inkognito každý pondelok po Hranici o 21:40 na JOJke!

Tagy: Inkognito