Z týchto vtipov z Inkognita budete plakať od smiechu: Prečo slimáky nejazdia na bicykli?

Obľúbená relácia Inkognito je vždy plná zábavných momentov a trefných vtipov, ktoré si milým spôsobom uťahujú z rôznych životných situácií. A presne to na tomto programe všetci milujeme!

Hovorí sa, že najzábavnejšie sú tie vtipy, ktoré v sebe majú aj niečo z reality. Niet preto divu, že keď prídu na rad vtipy z ríše zvierat, výbuchy smiechu sú zaručené. Salva smiechu nastane aj v dnešnej časti, keď budú naši hádači tipovať, čo robí prvý hosť v štúdiu. Ako to už býva, opäť to začne úplne nevinne. „Viete, akú svetovú stranu majú najradšej slovenskí folkloristi, však? Juch! Ďalší sa hneď ponúka. Keď vidím u Petra na letnej košeli slimáka s tou búdkou...Slimák zdvihne telefón. Áno? A počúva...Jasné, že som doma, kde by som bol?“ vychrlí Mišo Hudák.Idú dve korytnačky a jedna je bez panciera…“ nadviaže Marcel Forgáč. „Čo, čo je s tebou? Nič, nas*ali ma, ušiel som z domu,“ doplní Mišo.

Na zvieratkovské vtipy nadviaže aj Čeky. „Prečo nechodí slimák na bicykli? Lebo by mu oči viali,“ zasmeje sa muzikant.Ako spácha slimák samovraždu? Pozrie sa do zásuvky,“ povie Marcel.Pri slimačom pôrode: Á, už vidím oči!“ dodá Hudák. A teraz, milí diváci z materských škôl, už spať. My pokračujeme ďalej,“ poznamená Forgáč a bude sa tak snažiť ukončiť kolo vtipov. No Čeky tomu dá ešte povestný klinec. Slimačím tempom sa blížime…,“ uzavrie so smiechom.

Sledujte obľúbené Inkognito každý piatok po Hranici o 21:40 na JOJke!