Tento vtip z Inkognita vás odrovná: Viete, kedy budete mať na obed tie najlepšie rezne?

Obľúbená relácia Inkognito je vždy plná zábavných momentov a trefných vtipov, ktoré si milým spôsobom uťahujú z rôznych životných situácií. A presne to na tomto programe všetci milujeme! Pretože najzábavnejšie sú tie vtipy, ktoré v sebe majú aj niečo z reality.

Pravý šmrnc obľúbenému Inkognitu dodávajú spontánne situácie a žarty, ktoré z nich vyplynú. Stalo sa to aj v piatkovej epizóde pri hádaní povolania usmievavého Martina. Indícia k jeho povolaniu znela „plech za plechom“ a okamžite po jej ohlásení sa v štúdiu spustila lavína vtipov. „Viete, kto je naozaj chudobný? Ten, čo má aj zlatú žilu z plechu,“ povedal Mišo Hudák.

K téme sa pokúšala naspäť vrátiť jedna z najnovších a najmladších hádačiek. „Možno vyklepkáva tie havarované autá, nie?“ opýtala sa Janka Kovalčíková. Na to ale hneď zareagoval Marcel Forgáč a od hádania sa posunuli nazad k vtipom. Keď Janka hovorí o vyklepkávaní...viete, aké je základné pravidlo rodiny v nedeľu ráno? Čím nervóznejšia žena, tým lahodnejšie rezne,“ povedal Marcel a všetkých tým rozsekal. Nuž, najzábavnejšie sú tie vtipy, ktoré v sebe majú niečo z reality.



Sledujte obľúbené Inkognito opäť v piatok po Hranici o 21:40 na JOJke!

Tagy: Inkognito