Hádači prezradili najčastejšie slovné hračky s ich menami: Vlado Voštinár to zaklincoval!

V minulom Inkognite hádači i moderátor spomínali najvtipnejšie zážitky so svojimi fanúšikmi. V tej dnešnej zas prezradia, aké najčastejšie slovné hračky počúvajú v súvislosti s ich menami. Jednoznačne najsmiešnejšia je však tá, ktorú počúva Vlado Voštinár!

V dnešnom Inkognite si do kresla pre hostí sadne ako prvá šarmantná Lenka, ktorá príde s indíciou: Čím dlhšia, tým lepšie. Tá okamžite odštartuje poriadnu lavínu smiechu. Obedná prestávka alebo dovo. Bude to dovo-Lenka,“ povie Marcel Forgáč.Môže to byť aj pá-Lenka,“ doplní Vlado Voštinár. Lenka, koľko krát ste toto počuli? Máte najlepšie meno – dovolenka, milenka, pálenka,“ opýta sa Marcel. „Niekoľkokrát ročne,“ zhodnotí so smiechom hostka.

Marcel bude v téme pokračovať a popri tom prezradí, čo najčastejšie počúva v súvislosti so svojím menom. Môžeme si zahrať hru, že či ste viackrát počuli vy toto alebo ja Marcel z malého mesta. Na to hneď pohotovo zareaguje Mišo Hudák. Alebo, že Hudák chudák,“ povie. „Alebo: Čeky, kde máte Hudáka?“ pridá sa Čeky. „Alebo: To som teda Šokovaný,“ zasmeje sa Šoko. Na záver toto kolo zaklincuje Vlado. „A Vošti-ošti,“ dodá moderátor. Len čo to dopovie, spustí sa v štúdiu hurónsky smiech a všetci skonštatujú, že toto len tak netromfnú.

Sledujte obľúbené Inkognito už dnes po Hranici na JOJke!

Tagy: Inkognito