Šokov historický rekord v Inkognite: Len tak položil otázku a hneď trafil do čierneho!

V pondelkovom Inkognite si do kresla pre hostí sadol aj sympatický Stanislav. Hoci indícia, s ktorou prišiel, by mohla našich hádačov potrápiť a zaviesť na úplne iné chodníčky, opak bol pravdou. Boli sme totiž svedkami nového rekordu!

Stanislav prišiel do štúdia Inkognita s indíciou „Len po prúde“, čo malo naznačovať, že pracuje ako pltník. Prvá sa začala pýtať Zuzka Šebová, pričom hneď v prvej otázke správne uhádla, o akú oblasť ide. „Ten prúd by mohol byť prúd nejakej vody? Mohla by to byť rieka?“ opýtala sa Zuzka. Keď sa ale v ďalšej otázke spýtala, či sa pri výkone svojej profesie nachádza na palube, dostala „nie“. Zuzička, takto ti poviem. Ej, ty ma ale dostávaš dnes! Lebo...ja by som to palubou nenazval…“ skonštatoval Vlado.

Na to okamžite zareagoval Šoko a len tak mimochodom položil otázku. Ani pri tom netušil, že trafí rovno do čierneho. Jááj, tak lebo veď to je preto, lebo vy ste pltník, pravda?“ vychrlil. Len čo to dopovedal, zaznel v štúdiu známy zvuk, ktorý prezradil, že Stanove povolanie uhádol. A všetci z toho boli poriadne vedľa. Čo ti hrabe? Šokino! Ja odpadnem! My sa dajme dokopy, veď my zmeníme svet!“ zhodnotila Šebová. „Ty si začala a ja to doklepnem,“ vysvetlil Šoko.A ešte mne hovorí, že veď nie je na palube, lebo je pltník…“ zasmiala sa. „Presne. Keď to nie je paluba a je to po prúde…“ dokončil svoju logickú dedukciu. Pltníci...to sú takí slovenskí surferi vlastne,“ zaklincoval Mišo Hudák.

Sledujte obľúbené Inkognito každý pondelok po Hranici o 21:40 na JOJke!

Tagy: Inkognito