Hádačov v Inkognite poriadne zaskočí hostka Martina: Takto narovinu im to povie málokto!

Inkognito je medzi divákmi obľúbené z viacerých dôvodov. Ale určite nám dáte za pravdu, ak povieme, že jedným z hlavných sú spontánne situácie, ktoré v štúdiu vznikajú. Jedna taká nastane aj v najnovšej časti, keď sympatická hostka hádačov i moderátora poriadne prekvapí, zaskočí a pobaví zároveň.

Ako prvá si v dnešnej časti Inkognita sadne do kresla pre hostí sympatická Martina. Len čo vojde do štúdia, sa však veľmi rýchlo a energicky vyberie na svoje miesto, čo zaskočí aj Vlada Voštinára.Martinka, vy ste aká rozbehnutá? Ja už som myslel, že sa budem musieť uhnúť...že rýchlo to mať za sebou? Vyzeráte, že máte trému,“ zhodnotil moderátor. „Trošku,“ priznala dievčina.A z čoho?“ opýtal sa Vlado. Z nich…zo všetkých štyroch,“ odvetila a ukázala pri tom prstom na našich hádačov.

Tí z toho boli evidentne zaskočení, prekvapení, ale tak trošku aj pobavení, pretože im to takto narovinu povie len málokto. „Ja by som tiež mal, inak,“ skonštatuje Voštinár a vyzve hádačov, aby povedali, čím sa tmavovláska živí.Martinka, nebojte sa nás,“ povie Mišo Hudák láskavo. „Nie, čo robí, sa pýtam. Nie čo má robiť,“ povie mu Vlado, čím všetkým rozosmeje.Nebojte sa, ja som dobrý ujo,“ dodá Mišo so smiechom.

Sledujte obľúbené Inkognito každý pondelok po Hranici o 21:40 na JOJke!

Tagy: Inkognito