Prečo sa stal Milan Kňažko novým hádačom v Inkognite? TIETO dôvody vás rozsekajú!

V obľúbenom Inkognite sa v takzvanom paneli objavilo na poste hádača už vyše dvadsať známych osobností. V dnešnej časti sa tento okruh rozšíri o ďalšiu osobnosť. K trojlístku Mišo, Čeky a Marcel sa totiž pridá glosátor Milan Kňažko!

Najnovšou posilou sa v tíme hádačov v obľúbenom Inkognite stane herec a glosátor Milan Kňažko. Okrem toho, že sa dlhé roky živil herectvom, istý čas pôsobil aj ako riaditeľ televízie JOJ. V minulosti bol aj ministrom kultúry a diváci JOJky ho aktuálne môžu pravidelne vidieť v relácii Sedem. Niet preto divu, že v úvode Inkognita moderátor Vlado Voštinár poznamená, že dnešná časť bude mať výnimočnú hádačskú zostavu. Ja som tu preto, že prišlo strašne veľa listov do televízie, 182, že mám sem prísť a treba zvýšiť intelektuálnu úroveň. Lebo, že je to vraj katastrofa. Okrem dám. 182. Ja sám som napísal 181,“ povie Kňažko hneď na začiatku a trošku tak rypne do svojich kolegov. „Ale to prišlo v čase, keď si ešte bol riaditeľom televízie. To už je dávno…,“ zasmečuje Mišo Hudák.A pri rýchlosti našej pošty ešte dochádzajú posledné listy,“ doplní ho Vlado.

Po chvíli však Mišo vysvetlí, aký je skutočný dôvod prítomnosti Milana Kňažka v hádačskom paneli. Nie, ja viem, prečo tu Milan je. Pretože my potrebujeme mať dozor. Stále niekoho dospelého. Buď je tu Zdena, alebo dnes Milan,“ zhodnotí so smiechom.Posunieme sa do Inkognita…,“ povie Vlado a bude sa tak snažiť diskusiu ukončiť. „Ideme hádať Milanovu profesiu, nie?“ opýta sa Hudák. „Tým naznačujeme, že ich už bolo niekoľko,“ vysvetlí Voštinár. „Tak...od ministra, cez riaditeľa televízie, až po….,“ vymenuje Mišo. „Ja som dôchodca...a nemám sa zle,“ skonštatuje Kňažko. Ale ak si dobre pamätám tie správy, vy ste znamením strelec?“ podotkne Marcel Forgáč. „Ja som síce panna, ale aj panna niekedy vystrelí,“ zaklincuje nový hádač.

Sledujte obľúbené Inkognito každý pondelok po Hranici o 21:40 na JOJke!

Tagy: Inkognito