Legendárne trio z Inkognita: Ako je možné, že ich priateľstvo vydržalo tlak šoubiznisu?

Úspešní moderátori a zabávači sú neodmysliteľnou súčasťou obľúbeného Inkognita a vo svojom remesle patria k slovenskej špičke. Spája ich však aj hlboké priateľstvo, ktoré trvá už roky rokúce. Ako je možné, že sa na ich vzťahoch nezmenilo nič ani pod tlakom šoubiznisu?

Zabávačov Marcela Forgáča, Miša Hudáka a Čekyho nespája len to, že sú všetci traja neodmysliteľnou súčasťou Inkognita. Ani to, že sú pôvodom z východu a hovoria si tak „exit brothers“ - bratia z východu. V prvom rade ich spája silné priateľstvo a množstvo spoločných zážitkov. Medzi ne určite patria aj okolnosti, za akých sa zoznámili.Točili sme istý rádiový seriál a Marcel Forgáč, Mišo Hudák, Vilo Rozboril v tom čase ešte tiež a podobní ľudia sme sa stretávali na jednej chodbe. Ja som tam bol vtedy hudobný redaktor, 18-ročný. Boli to ľudia, ktorí už vtedy boli pre mňa úkazom. Boli pre mňa veľmi vtipní a boli to hlavne srdciari. Dodnes mám z nich ten pocit a vôbec sa nezmenili,“ povedal Čeky v exkluzívnom Profilovom rozhovore pre joj.sk.

Toto legendárne trio si na sebe navzájom váži aj profesionálny prístup, ktorý voči práci majú už od čias, keď sa spoznali. „Mišo tam chodil načítavať rôzne rozhlasové hry a ja som tam robil tú hudbu. Videl som Miša ako profíka, ktorý chodil vždy pripravený, vždy usmiaty, vždy príjemný...myslím si, že Mišo je prototyp slušnosti a profesionality. Už vtedy to tak bolo. Mišo ja úžasný, aj Marcel. Sú to moji bratia, ja ich tak volám, oni mňa tak isto pasovali za svojho brata,“ vysvetlil Čeky.

Celý profilový rozhovor s Čekym si môžete pozrieť vo videu:

​A ako je teda možné, že ich priateľstvo vydržalo aj tlak šoubiznisu? Marián si myslí, že je to aj tým, že si ako skutoční kamaráti vedia vždy všetko povedať narovinu. „Každý si robíme svoje, čo máme radi. A šoubiznis v podstate znamená to, že občas sa stretnete na javisku aj s ľuďmi, ktorí nie sú tak rýchli, akí sú povedzme moji kamoši. A vtedy si poviete: Ó, aké je dobré, keď robím s tými rýchlymi, lebo nemusím sa trápiť nad niečím, čo nás buď zdržiava alebo, kde sa necítim komfortne. To priateľstvo je aj profesionálne dosť dôležité, aby ste vedeli, o koho sa môžete oprieť. Potom už ide len o to, aby ste tie veci robili profesionálne a tak dobre, aby ste sa za seba nemuseli hanbiť o 20 rokov,“ dodal.

Sledujte obľúbené Inkognito každý pondelok po Hranici o 21:40 na JOJke!

Tagy: Inkognito